lördag den 22:e aug 2015

Pysselmaja no.1

Guilty as charged! Jag är pysselmajan nummer 1!  ^_^

Har inte jag minst ett pysselprojekt på gång, så är jag en olycklig tjej. Men tror ärligt talat att jag aldrig har haft färre än ett projekt igång, nånsin, sysselsätter mig non-stop! Hahaha..!

Som bekant har jag hela tiden pärlarmbanden som jag pärlar för olika välgörenhetsinsamlingar pågående, 20kr av priset per armband skänker jag till den aktuella välgörenheten. I den senaste insamlingen pärlade jag hela 78st armband...! Woow!! ^_^
 
Sedan har jag minstingens "trygghetsbok" som hon ska ha på sitt dagis, där jag pysslar ihop boken med bilder på oss o som jag pimpar upp med diverse glitterlim, spetstejp o söta klistermärken (jag har ju ett stort lager sedan då jag scrapbookade alla födelsedagskort, inbjudningskort, julkort, etc etc). Så det är denna veckans pyssel.

Ett annat projekt jag har påbörjat så smått är ett dockhus/barbiehus till vår stora tjej. Hon gillar att leka med sina barbiedockor, byter kläder, kör runt med barbiebilen, men saknar ett fint hus t alla sina dockor. Och hon har ett skåp på sitt rum som hon inte använder optimalt just nu.
Dockhusbehov + ett oanvänt skåp = sant! hihi...
Så jag har införskaffat diverse inredningsdetaljer, möbler, tyg o lånat hem en sticksåg för att kunna fixa mellanväggar för de olika rummen i dockhuset, o inom kort så ska jag sätta igång! Ska bli så kul!! ^_^ Ett inspirations-bildcollage för mig o mitt höstprojekt.
Det gäller ju att göra dockhuset / barbiehuset ungefär såsom det ser ut i tv-serien, eller huuuur?! ;p* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: