tisdag den 16:e sep 2014

Hålet är borta!

Jag befinner mig i ett enormt glädjerus just nu!!!
Minisnuttans hål i hjärtat mellan de två kamrarna har VUXIT IHOP!! Jaaaaaaa!!  V(^_^)V

Vi var hos hjärtspecialisten på länssjukhuset idag på rutinkontroll, o jag var helt inställd på att vi i princip skulle boka operationstid efter dagens besök m tanke på att det inte hade varit någon förändring alls mellan de två förra besöken/undersökningarna (då var hålet 3mm stort..!! låter inte mkt men tänk er det på ett bebishjärta...!!).

Och vi kom dit, superstressad pga jag fått jaga runt efter en parkeringsplats i typ 20 minuter, o fick först göra ett EKG o syresättningsundersökning hos hjärtsköterskan. Och därefter kom hjärtläkaren o han gjorde ultraljud över hjärtat samt följde pulsådern neråt lungorna. Efter en stunds undersökning så säger han "ja men... detta ser ju bra ut..." Jaha tänker jag då, minskat m typ nån millimeter då kanske, från 3 till 2mm? "Nej. Det finns inget hål längre! Det har vuxit igen!" 
YOU SAID WHAAAT?! Då hade jag svårt att inte le brett o hålla inne tårarna, kan jag avslöja.. ;p). "Jo men visst." Och så visade han gamla UL-bilder o visade dagens o pekade o hade sig.. jag såg typ ingen skillnad alls, men litade på honom, haha! ;p 

För att säkerställa att det verkligen är igenvuxet så ska vi ha en extrakoll om ca 4-6 månader, så att det inte bara var något som råkat vara igen idag men som kanske gått upp igen om nån månad.
Kan även avslöja att läkaren var själv glatt förvånad, för som jag berättat tidigare så har hålets placering inte varit det bästa stället - i bindväven i stället för muskulaturen. Bindväven är ju en ganska stum vävnad o behöver som oftast hjälp på traven m ett ingrepp för att sluta igen...
Men icke sa nicke! Lillans hjärta var starkt nog för att fixa detta självt!!  ^_^


* * * * *Kommentarer
Postat av: Dijana

Om: Hålet är borta!

Vilka härliga nyheter!!! ??????

21:31 tisdag 16:e sep 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: