måndag den 27:e okt 2014

Uppdatering armbanden!

Oj oj oj va kul! Det har trillat in flera beställningar nu på mina armband, hela 9st har hittills anmält sitt intresse - vilket hittills blir 180kr som skänks oavkortat till Rosa Bandet! ^_^
2st armband skickas iväg redan idag hem m posten t de lyckliga tu, o fler betalningar inväntas så att fler armband kan skickas även de! 

Kom ihåg: alla som lägger in en beställning
innan kl. 23:59 den 31/10 o gör sin överföring till mitt bankkonto strax därefter, hjälper till att bidra t Rosa Bandet!!
Och för att tillgodo se samtligas beställningar så lade jag in en beställning innan helgen som väntas komma hem i dagarna! ^_^

Vill du också beställa? Skicka ett mail till: tant.zita@gmail.com

* * *

För er som inte riktigt uppskattar dessa rosa nyanser (ja tydligen finns det folk som inte älskar den rosa kulören lika mkt såsom jag gör.. ;p Men nu är det ju RosaBandet-insamlingen o då blir det rosa..!), så har jag lagt in en beställning på fler pärlfärger inför min nästa insamling till förmån för BRIS (Barnens rätt i samhället), när denna insamlingen är avslutad! Jag kommer då lägga upp bilder på de nyanser ni kan välja på då! :)


* * * * *

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: