torsdag den 23:e okt 2014

Armband till förmån för Rosa Bandet:

Då är det dags att lansera "Zita pärlar & fightar för", och denna månaden är ju såklart ägnad för Rosa Bandet! Ja det är lite sent ute m tanke på att vi byter månad redan nästa vecka, men bättre sent än aldrig eller hur?! ^_^


* * *

Jag beställde hem ett gäng pärlor o berlocker, men om ni är många som beställer så klickar jag hem mer material, får hem detta inom 4 vardagar. Jag pärlar redan samma eftermiddag/kväll o lägger på brevlådan dagen efter i sådana fall. Försöker vara så snabb jag bara kan så att ni slipper vänta.

* * *

Såhär ser min design ut gällande Rosa Bandet-armbanden:Priset jag har satt är så att det i princip "går runt" m bara några få kronor som vinst, o nästan hälften av summan ska gå oavkortat till Rosa Bandet. 45kr per armband plus fraktkostnad. 20kr av dessa 45kr går oavkortat till Rosa Bandet.
De beställningar som läggs in via mail innan kl. 23:59 den 31 oktober erhåller ett armband enligt ovan. Och man får såklart välja själv vilket man önskar! Ert armband läggs i en söt liten organzapåse.
Så snart jag har erhållit allas betalningar så kommer jag sätta in pengarna på Cancerfondens bankgiro, jag erhåller därmed ett kvitto på insättningen som jag kommer att publicera här på bloggen, så att ni ser att pengarna gått dit de ska! 

Er beställning skickar ni till: tant.zita@gmail.com
Jag skickar då en bekräftelse samt betalningsinformation (ska sätta igång ett speciellt insättningskonto imorgon för detta ändamål!)

Är det något ni funderar på så är det bara att skicka ett mail!


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: