söndag den 19:e okt 2014

Intressekoll!

Jag sitter o funderar om dagarna om man inte skulle försöka göra en insats för att hjälpa människor i olika situationer. Alltså, jag tänker att man ska försöka bidra m pengar för att en organisation ska få större (eller ja, nu kommer ju inte mitt bidrag göra en enorm skillnad, men små bäckar leder ju t en flod så småningom, eller hur?!) medel för att fortsätta övervinna det dom kämpar mot. 

Denna tankegång påbörjades nu när jag köpte årets Rosa Bandet på vår lokala icabutik, o började fundera på om man inte skulle nyttja sin pyssliga sida att göra något fint smycke o skänka majoriteten av vinsten t ett gott ändamål. Nu i oktober tex till Cancerfonden och/eller kampen mot Ebola, i november kanske något annat aktuellt såsom BRIS.

Finns det ett intresse hos er läsare att vilja köpa o därmed hjälpa mig att bidra till något av ovanstående? Ni får mer än gärna komma m förslag på fler "behövande" då jag enbart är i planeringsstadiet fortfarande o har inte hunnit fundera på varken pris eller köpa in material.. ;p* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: