tisdag den 25:e nov 2014

Fina armband t förmån för BRIS:

Jag pärlar ju som bekant fina pärlarmband t förmån för olika välgörenheter. 
I oktober var det för Rosa Bandet. Nu är det BRIS som är i fokus såhär i juletider. Som mamma blir man lite extra blödig när man hör om barn som far illa o har föräldrar som inte kan/vill bry sig o barnen mår därmed riktigt skit rent ut sagt. Som mamma vill man bara ta hand om dom, krama om dom o säga att allt ska bli bra, o ge dom den trygghet o kärlek de behöver. Men tyvärr har jag inte dom resurserna.. Istället får jag stödja organisationer som har just dom resurserna o BRIS är en sådan. De finns där som stöd o hjälper dessa utsatta barn o ungdomar, m kuratorer som finns tillgängliga dygnet runt. Jag tycker det är oerhört viktigt att alla barn ska få känna sig trygga o alltid ha en vuxen att prata m o förlita sig på, något som jag anser är en självklarhet men dessvärre inte är i dagens samhälle.
Med vårt lilla bidrag så kan vi tillsammans skänka en julgåva så att fler kuratorer kan jobba nu kring julen för att finnas där när barnen o ungdomarna behöver det o inte kan vara i tex. skolan. 

Era beställningar som kommer in t mig innan 19 december kl 23:59 kommer jag att skänka 20kr per pärlat armband som kommer gå oavkortat till BRIS. Priset på ett armband kan variera mellan 35-45kr beroende på pärlor, berlocker samt storlek på själva armbandet (till vuxen eller barn).

Här är några exempel på armband jag gjort för att inspirera. Givetvis följer jag ert önskemål på färger o berlocker o bokstäver. Materialet kan ni se på min facebooksida ZITA PÄRLAR!

Detta är tex. en jättefin julklapp att ge bort; både snygg o hjälper någon annan samtidigt! :p


Er beställningar kan ni skicka till antingen som ett mail på facebook till ZITA PÄRLAR, eller till tant.zita@gmail.com !


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: