lördag den 24:e maj 2014

Nya tapeter

Som inredningsintresserad kikar jag hela tiden efter nya inspirationskällor för att förbättra o förnya vårt hem, så att det blir ännu mer mysigare o hemtrevligare än vad det redan är - jag anser att det alltid finns något man kan göra mer annorlunda o finare!

Ett sätt att modifiera ett rum, ett kanske mer drastiskt o dramatiskt, är att sätta upp en ny tapet på väggarna..! 
Beroende på vad man vill förmedla o få ut av rummet så kan man välja t.ex. ljusa softa kulörer för att öppna upp o förstora rummet, och tvärtom: mörka o dunkla för att mysifiera o minska rummet. 
Det finns en hel del roliga tapeter med coola tryck på, så kallade fototapeter, som gör att man t.ex. får en "tegelvägg" eller "plankvägg" för det otroligt realistiska utseendet! En rulle av dessa på en bit av väggen kan förändra en hel del! Kika bara in dessa bilder tex.:


(Bild lånad från Styleroom)(Bild lånad från Styleroom)www.tapetorama.se har en hel del sådana här snygga fototapeter (och en uppsjö av andra sorter också). Deras hemsida är mycket enkel att kika runt på och man får mycket inspiration där. Priserna är utskrivna inunder varje vara o på de flesta tapetvalen får man även se hur dessa skulle kunna se ut i ett rum via en "miljöbild". Och är man osäker trots detta så kan man beställa småprover för en liten peng, för att "klämma o känna" o se på hemma i lugn o ro innan man bestämmer sig. 
Kanon ju för en "svårbestämmare" som mig! ^_^* * * * * Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: