torsdag den 22:e maj 2014

Trademax's paviljonger:

Jag tror bestämt att sommaren har börjat nu, eller vad tror ni?! ^_^ 
Flera dagar på raken har vi haft riktigt soliga o varma dagar. Superskönt! Jag har t.o.m. lyckats få lite söta fräknar på näsan. Men man får vara försiktig o försöka se till att inte vara i solen alltför länge, o inte heller under tiden då den är som mest stark - men ibland är det oundvikligt: har man en 2-åring m mycket spring o lek i benen, ja då får man vara ute en hel del.
Så det går åt en hel del sollotion kan jag meddela, har köpt hem två tuber med spf50+ så att vi har det starkaste skyddet. Man vill ju skydda sina barn ifrån hudcancer..!

Men lillan "får" ju inte ens befinna sig i solen denna sommaren, så för hennes del är det tunna täckande kläder om möjligt o hela tiden i skuggan. Dessvärre är det svårt att ha konstant skugga på våran altan - söderläget är superhärligt i flera avseenden MEN att ha ett ställe där lite svalka finns utomhus, det verkar stört omöjligt... 
Vi har för närvarande två stycken stora parasoller men som det är just nu i villaområdet så blåser det alltid litegrann o dessa kan närsomhelst flyga iväg.... Vi har haft några incidenter där vi faktiskt har fått ducka för att det helt plötsligt har kommit en liiiite för stark vindpust o dragit m sig parasollet...japp ni läste rätt...!! o_O
Och detta känns ju direkt otryggt när man har barn i närheten..!!

Så av den anledningen går vi i shoppingtankar om någon typ av paviljong som man kan fästa, så att vi får ett ordentligt tak och t.o.m. lite väggar som man kan dra för för lillans skull.
Trademax har flera snygga sådana här paviljonger o diverse tillbehör såsom myggnät o dylikt.
Check my favorites out:
Grå paviljong m gardinväggar o myggnät finns HÄR.
Beige paviljong m gardinväggar o myggnät finns HÄR
Svart myggnät finns HÄR.

Fler solskydd finns HÄR.* * * * *


- Detta är ett sponsrat inlägg för Trademax -Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: