torsdag den 8:e maj 2014

4kg kärlek!

I tisdags var vi hos hjärtspecialisten på Länssjukhuset för att kolla upp lillans blåsljud på hjärtat.
De började m att kolla m EKG samt vägde o mätte henne. Och hon har verkligen gått upp bra i vikt - när vi skrevs ut från sjukhuset den 23/4 vägde hon 3650g, förra veckan på BHV 3885g, o i tisdags 4090g! Och nu är hon hela 53,5cm lång! Nu har hon kommit upp i den vikt o längd som JAG hade när jag föddes, hihihi! ;p

(Bild lånad från Kettlebells Australia)Och blåsljudet på hjärtat då? Jaa ni. Det fanns ju fortfarande kvar, sånt försvinner dessvärre inte huxflux... Och det sitter tyvärr i bindväven istället för muskulaturen mellan vänster o höger kammare - det sämre stället.... :-/
Nu var hålet ca 3mm stort, vilket inte är litet men inte heller suuuperenormt. Men tillräckligt stort för att vi ska komma på täta kontroller nu ett tag framöver. Nästa träff är i juni.
Hoppas hoppas att det inte kommer behövas något kirurgiskt ingrepp framöver...!!

Och som om inte detta vore nog så florerar det för närvarande vattkoppor på dagiset där äldre dottern går. Så av den anledningen så vågar vi inte låta henne gå dit om dagarna... vattkoppor i sig är ju inte farligt, MEN lillans kropp skulle sannolikt inte orka m en ytterligare påfrestning utan behövas bli inlagd på sjukhuset... o det vill vi ju inte va m om igen...! 
Så efter ett samtal m dagiset igår, så ska vi låta stora tjejen få komma dit o leka korta stunder m sina kompisar någon gång i veckan men bara utomhus samt inte tätt intill dom (de kan ju smittas..!) - så kan vi förhoppningsvis låta henne gå dit som vanligt igen om sisådär 3 veckor då inkubationstiden för vattkoppor är 21 dagar..! 
Livet är allt bra härligt, inte sant?! ;p


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: