onsdag den 11:a jun 2014

Bygga stenmur!

Under denna semestern ska vi äntligen få fixat oss en fin stenmur på framsidan av huset mot vägen! Det är ju drygt tre år sedan vi flyttade in, så det är ju änna dags eller hur?! ;)

Frågan är bara vilken sten vi ska välja; ljus eller mörk? Slät eller ruggad yta? Hur hög ska den vara? Hur höga ska "tornen" vid slutet samt mitten av muren vara? Ja nu finns det ju en bestämmelse från kommunen på vad vi maximalt kan få välja i höjder, men vill vi ha de maximala eller kanske lägre höjderna? 


(Bild på SLÄT STENMUR lånad från Svenskastengruppen.se)(Bild på RUGGIG STENMUR lånad från Himlemarkcenter.se)När vi går på promenader här i närliggande villaområden så "smågluttar" vi efter inspiration o för att försöka komma fram till vad VI vill ha.. Det gäller ju att det man bestämmer sig för är det man vill ha om ett halvår - en stenmur river man inte ner hursomhelst o gör något annat istället för.. ;)
Sen är ju såklart en annan stor faktor för vad vi ska välja - priset. Vi har ju en budget, o den ska vi inte spräcka.. helst t.o.m. få pengar över.. Det finns ju fler saker jag skulle vilja köpa till tomten.. ;p

Stenbolaget AB är en av många företag som jag har varit inne o kikat hos. Deras fyra butiker ligger alla i Stockholm, men enligt deras hemsida kan de leverera billigt runt om i hela landet. Och vad jag kan se så ligger deras priser i ett bra konkurrerande prisläge till dom lokala leverantörerna. 
Så vi får se vad vi väljer för butik, men en stenmur blir det definitivt i sommar! :p* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: