måndag den 1:a dec 2014

Ommålad pigtittare o MALM-byrå:

Här har ni först mitt senaste målarprojekt (lite längre ner ser ni mitt näst sista projekt, ett stort sådant), en söt liten pigtittare, som var ganska så tråkig innan. Men m lite färg o bling-bling o nya vackra detaljer så blev den riktig grym! Jag är supernöjd!
Check this out;Innan och efter.


Detaljbilder. Smyckeslådan har fått en ny bottnen i form av lite "marmor". Hittade en fin vaxduk på IcaMaxi som jag klippte till i lagom storlek. Har även denna vaxduk på ett annat målarprojekt som jag ska lägga upp här på bloggen inom kort!
Jag satte även på nya filigrier i varje hörn runt spegeln. De som var innan såg lite läskiga ut m ett spökliknande "dock-ansikte"... jag har lite svårt för sånt, så det fick bli vackra snirkliga filigrier istället!
Detaljerna på pigtittaren är markerade m silverfärg från InkaGold.


Pigtittaren på sin plats i sovrummet uppe på min andra ommålade MALM-byrå, som blev klart förra veckan.
Min stora MALM-byrå som är målad m Chalkpaint - först ett lager m nyansen Graphite på detaljer o kanter, o därefter två lager Oldwhite. Sedan har jag slipat m sandpapper på väl valda ställen där jag ville få fram "slitningar", däribland på de ditsatta handtagen o beslagen i mässing.* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: