onsdag den 16:e apr 2014

Akuten igen & planterat!

Natten som passerade var himmelsk; lillan somnade redan vid 21-tiden o vaknade inte till förräns vid 02 o ville ammas. Och that's it! Hon vaknade inte till sen förräns imorse vid 06:30. Så när vi vaknade då var vi alla mer eller mindre utsövda, vilket vi verkligen behövde för att få fylla på energidepåerna.. 

Lillans tillstånd är ungefär densamma, fortfarande skrovlig o rosslig i halsen, hostar o är snuvig. Och hon ammar fortfarande väldigt korta stunder o får därmed inte i sig så mycket.
Dock har det tillkommit en mer ansträngd o väsande andning till o från, så vi ska faktiskt in t barnakuten igen om några timmar.
Hoppas hoppas att det inte är nåt allvarligt..!! *orolig* 
Det har nämligen konstaterats RS-virus på dagisavdelningen som stora dottern går på, så vi får hålla tummarna att hon inte smittat sin lillasyster m det..!! 


* * *

Vädret är otroligt härligt idag, varm o skön sol o himmelen är klarblå! Så i förmiddags passade jag o töserna på att gå ut o plantera lite fina vårblommor i utekrukorna.
Såhär välkomnande o fint är det på vår entrétrapp nu:På skylten brukar jag skriva vårt efternamn eller ibland någon hälsning t våra gäster.
Små söta detaljer som gör det lilla extra i krukorna!


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: