söndag den 6:e apr 2014

Listspecialisten

Nu när jag är mammaledig så ser jag flera saker som jag skulle vilja fixa o pyssla med runt om i vårt hem. Ja allt ifrån saker t barnen t deras lekrum till exempel, måla om möbler, snickra ihop saker o ting. 
Så besök på diverse olika byggvaruhus o hemsidor som säljer sådana saker är något som just nu intresserar mig - man ser liksom pysselpotentialen i en bräda, en tapet eller kantlister på ett helt annat sätt än innan!


(Bild lånad från Alltombostad)


En sak jag har funderat på till exempel är att köpa några vackra taklister o sätta runt vår spegel som vi har i badrummet på nedervåningen, för att få den lite mer snygg än den är nu. Vi har nämligen satt upp gäng speglar bredvid varandra med dubbelhäftande på väggen. Med en fin list runt om så skulle spegelsamlingen se lite mer enhetlig o lite mer "shabby chic-ig" ut; den stil som jag gillar som ni kanske vet?! :p
Sedan på lång sikt skulle jag vilja så småningom också ändra hela husets taklister. Vårt hus är beställt ifrån Smålandsvillan o deras standard-taklisterna är väldigt raka o "tråkiga". Med en vågig eller annan typ av kantform så kan man ändra om uppfattningen av ett helt rum totalt! 
Listspecialisten är en hemsida som jag har kikat lite på. De har jättemånga fina taklister o paneler som verkligen är i min smak o ger mig mycket inspiration! Vi får se vad vi väljer!  ^_^


* * * * *







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: