torsdag den 19:e sep 2013

Husmorstips: torrschampo!

Torrschampo. En av världens bästa uppfinningar! Hjälper en när man behöver det som mest.
MEN. Det gäller ju att man har en flaska hemma för att den ska kunna hjälpa en. Och skulle man råka få en akut situation o man inte har hunnit kila iväg t affären o köpt sig en flaska torrschampo så finns det ju såklart ett å annat husmorstips på vad man kan använda ifrån skafferiet för att uppnå samma resultat! 

Och det är........... *trumvirvel*........

....

..........

...


.......


*trumvirvel igen*

...


....

Potatismjöl! Jopp, ni läste rätt!  ^_^


Nu är det ju inte bara att skopa upp ett par matskedar i huvudbotten o hoppas på det bästa, utan man ska bara ta litegrann åt gången, kanske m en puderborste, pudra över hårbotten o massera runt där det ser "fett ut".  Och därefter ska man borsta ur resterna, för man ska ju inte gå omkring m potatismjölet hela dagen, utan det ska bara suga åt sig det oljiga i håret... ;p Förslagsvis använder man en svinborste så att mjölet åker ur ordentligt igen. 
Nu blir man ju ganska ljus i bottnen pga mjölets vita nyans, så ni som är lite mörkare i håret så är ett tips att blanda ut potatismjölet tillsammans m lite kakao, ca 50/50, så syns det ljusa mindre! :p

Och funkar det??
Ja. Jag har själv testat det ett par gånger när jag glömt köpa hem torrschampot (jovisst serru, jag har minsann gått omkring m potätamjöl på huvve' - and I'm proud of it! ;p). 
Och jag är nöjd m resultatet!  ^_^


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: