torsdag den 7:e nov 2013

"Min Stora Dag"

För bara en liten stund sedan så klickade jag iväg mina intjänade poäng hos SJ PRIO till "Min Stora Dag". Detta är poäng efter att jag åkte en herrans massa tågturer när jag bodde nere i skåne o hade min make här i småland. Vi pendlade ju mer eller mindre varannan helg t varandra.
Nu när vi bor ihop så har jag inte haft något behov att åka tåg på, ja jag vet inte huuuur lång tid tillbaka, så jag har ju en hel del poäng som bara ligger på SJ-prio-kortet o inte gör någon nytta.

Igår fick jag dock ett mail från SJ m info om deras samarbete m Min Stora Dag, som hjälper alla svårt sjuka barn runt om i Sverige att få en önskedröm uppfylld. Genom SJ kan man stödja detta genom att skänka sina resepoäng t förmån för dessa barn o deras anhöriga, så att de skulle kunna åka tåg t den ort där deras önskedröm ska uppfyllas! 
Jag kände direkt att detta ville jag verkligen göra; att kunna få chansen att hjälpa ett eller flera barn (man blir ju lite blödigare när man fått barn har jag märkt.. ;p). Så klick klick, o vips så hade mina poäng åkt iväg t deras Min-stora-dag-SJ-konto!! ^_^

Om ni också har något ni vill o kan skänka, gör det!! 
Mer info om Min Stora Dag finns HÄR! ^_^


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: