onsdag den 3:e jul 2013

Zita hissar & dissar!

Jag har lite saker jag vill hissa & dissa!!  ^_^
Jag börjar med de negativa, så avslutar vi m de positiva!!  ;p# Jag fick ju testa den nya tandkrämen från Pepsodent, White Now Gold. Och hur funkade den?
Ja joo....hmm.... De lovar ju väldigt mycket; att man ska få riiiiktigt ljusa o glänsande tänder, redan efter första borstningen. Jag tycker faktiskt inte det... :-/
Jovisst blev tänderna liiiiiite ljusare, men inte så vita som reklamen utlovade. Så jag är riktigt besviken. Jag ifrågasätter faktiskt hur de har bedömt effekten o deras källor t denna "enorma o överväldigande resultat"...! Men å andra sidan. Alla tänder fungerar olika o tar emot detta blåa skum o dess effekt på olika sätt. Och på mina tänder funkade det sisådär...!!
Så, det blir en diss från Tant Zita Speaking!  :-/# Jag vill lyfta fram det roliga o miljömedvetna i att shoppa på loppis! Jag har gjort, ja jag vet inte huuur många fynd på sistone till vårt hem - allt ifrån mattor, hyllor, kuddar, gardiner, kakburk, prydnader, kontorsmaterial såsom pärmar o dokumentförvaring, leksaker t lillan. Ja ALLT kan man hitta där, bara man har lite is i magen o är medveten om att man inte hittar allt på en gång, utan får ta det när det kommer!  ^_^ Allt behöver ju faktiskt inte vara nytt!

Jag har också nu hittat en perfekt kruka som jag har "letat" efter jättelänge. Jag har nämligen ett kakfatsstativ som jag hade tänkt att använda till att sätta mitt i en kruka o sen plantera några vackra blommor uti. Men när jag har gått på de olika loppisarna så har jag inte hittat krukan m stort K. Men nu så, nu äntligen fann jag den! Och den är perfekt!!  ^_^  (bild kommer inom en snar framtid här på bloggen!! :p)
Så: loppisar får en hiss från Tant Zita Speaking!  ^_^


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: