onsdag den 31:a okt 2012

Badkaret beställt!

Nu har vi äntligen bestämt oss för vilket badkar vi vill ha på övervåningen, o som även fungerar inom vår budget! Och snyggt var det också!!  ^_^

Check this out:


* * *

(Bild lånad från Bygghemma.se)

* * *

Vi har haft många krav som vi ställt innan vi bestämde oss.

Dels så måste det vara långt, både jag o maken är långa o ska vi sitta i det samtidigt så ska majoriteten av bådas kroppar kunna befinna sig under vattenytan. Vi har bott i flera lägenheter m olika storlekar av badkaren o dessa har haft alla möjliga mått. Dels har vi i något varit tvungna att halvsitta o ha knäna o större delen av benen ovanför vattnet (kaaaallt! o_O), ett annat hade vattenblandaren i ena kortänden o detta resulterade i att en utav oss fick ha den som "huvudkudde" alternativt kila in sitt huvud mellan vattenblandaren o väggen o ligga snett m huvudet (nackont, javisst! -_-). Så som ni förstår så har vi samlat på oss lite erfarenheter: så långt o brett som det bara är möjligt!
Så 170x70cm fick det bli!!  ^_^

Sedan ville vi inte ha en massa funktioner på det mer än att just bada/duscha i det. Okey så är ett massage-/bubbelbadkar kanske att föredra, men då väcker man hela huset om man skulle vilja ta sig ett mysigt bad på kvällskvisten m brummandet från ett sådant kar.

Och sen såklart; summan. Den fick inte dra iväg alltför mycket. 
Många kanske tror att det inte kan vara så svårt att hitta ett billigt badkar. Jo det är det. 
Det är nämligen inte bara ett badkar man behöver när man ska köpa ett badkar.....
Man behöver vattenblandare o kanske även ett duschmunstycke o slang. Sen kan det behövas avloppsrör beroende på om det ingår i badkaret eller inte, samt hur långt bort badkaret ska placeras ifrån avloppsbrunnen. Bottenventil, tänkte ni på det? Det behövs också..!
Har badkaret frontar o gavlar? Den summan kan tillkomma.
Ingår bensatsen t badkaret?
Som ni förstår springer det iväg i kostnad när man väl ska börja välja ett kar...
Vi har sett måååånga badkar som har varit sååå fina, men ja. Är det för snyggt, så kostar det. Och dom pengarna har vi tyvärr inte..
Men detta vi har valt är ju inte fy skam i designen, där frontar o gavlar samt bottenventil o ben ingår! Jag är väldans stolt över att vi kunde hitta detta för den pengen!!  ^_^


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: