onsdag den 24:e okt 2012

Blå linser?

Har ni testat färgade linser någon gång? Det har jag!  ^_^
För nästan 5 år sedan klickade jag hem ett par knallblå linser från nätet. Och jag var SÅÅ fin!  ^_^
Dock kändes det som om jag gick omkring i en blå liten värld, för när jag kikade bara liiiite åt något håll så blev den delen av synfältet blått....det var nog inte världens bästa design på dom linserna... ;)

Nu när jag har fött o ammat ett barn har min syn förändrats ganska mycket. Dels har synen blivit sämre, men även att det tidigare knappt märkbara brytningsfelet jag hade innan helt plötsligt gör sig väldigt påtaglig. Det är ju en hel del hormoner i omlopp under både under graviditet o amning, så om flera delar av kroppen svullnar till under t.ex. graviditeten, så är ju faktumet att ens hornhinna också svullnar till inte sådär jättekonstigt.
Så för att ha koll på läget så har jag varit lite titt som tätt hos optikern för att se hur seendet förändras.

Nu börjar linspaketet att ta slut, så nu är det dags för mig att kika runt lite på nätet igen på vilka företag som har bra priser o fina linser.
Så med optikerns "syn-recept" (intyget man får när man varit på undersökning) bredvid mig så kikar jag runt lite bland alla linsföretag. Ett jag fattat tycke för är Lensia.se som har många olika fina o dessutom billiga linser
Funderar på om jag ska vara lite wild nd' crazy och köra på ett par blåa linser igen.. ^_^

Vad tycker ni? ;)


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: