tisdag den 16:e okt 2012

Måste dementera...

Nu har vi testat vår teori om att ändra dotterns mattider på de två sista måltiderna ett bra tag o nu är det tyvärr dags för att dementera denna teorin. 
Funkade inte alls.... :-/

När vi väl beslutade oss för att testa hade vi ju fått en superbra natt, dvs fick sova större delen av natten o alla var pigga o glada den morgonen.
Men sen funkade det inte alls... men envisa som vi är så gav vi inte upp utan fortsatte att hoppas på vårt beslut.
Men nej... :-/

Nu i helgen letade jag efter ett recept i ett av köksskåpen. Mitt i letandet rotade jag fram tre påsar från Nestlé; två m gröt o en m välling. Vällingen var en sk. nattvälling o maken ville att vi skulle testa denna. 
Jag kände mig lite tveksam eftersom de tidigare gånger vi kört m välling så har lillan inte liksom fattat riktigt galoppen på hur hon ska sutta i sig vällingen ur flaskan o sväljer litervis m luft o blev därför väldigt gasig efter ett par timmar. 
Lagom kul att vakna mitt i nätterna av en gallskrikande bebis som är superledsen pga sin gasmage...!  o_O
Men eftersom vår förra "lysande" idé sket sig, big time, så tänkte jag "why not, det kan liksom inte bli värre...!"

Och vad händer?
Lillan hulkar i sig vällingen som om det var det enda hon gjort sen hon kom ut o somnade som en stock efter en liten stund, o sov mer eller mindre hela natten förutom en nattamning typ kl 3! 
Och så har det varit nu i tre kvällar o nätter (ikväll är det kanske den 4e!! :p) - hulkar i sig, somnar utan problem o sover nästintill konstant t kl 06!! 
Tjoohoo!!  V(^_^)V

* * *

But the way;
Lillan har idag tagit sina första krypsteg! Sen efter några decimeter så kom hon på sig själv vad hon höll på med o dunsade ner på magen igen! Sen har hon även idag, helt själv, dragit sig upp o stått å hållt sig o bordskanten! 
Vad hon kan!! SÅÅ stolt!!  ^_^


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: