fredag den 12:e okt 2012

Vill bort fr eländet...!!

Att vara mamma o därmed amma sitt barn är bland det mysigaste man kan få vara med om som kvinna (anser jag iaf). Man får ett sånt härligt o starkt band till sitt barn.
Men det finns baksidor på denna härliga tid. Jo faktiskt...! ;)

När man ammar rekommenderas man att använda sk. amningsbehåar. Dessa är "utrustade" utan en bygel inunder bysten, just för att undvika mjölkstockningsrisken. De bh'ar jag har hittat ute i affärerna har tyvärr inte varit de allra snyggaste, väldigt tråkiga rent ut sagt. Man känner sig inte alls snygg i dom. 

Och bekvämligheten? 
Man skulle ju kunna tro att utan bygeln så sitter de inte åt på nåt vis. Men ack så fel man kan ha...! Det satt ju visst en bygel på bh'n, men på sidan istället. Och dessa sidoplacerade byglar har nu i sisådär 8 månaders tid tryckt in i skinnet på mig. Och det är varken skönt eller snyggt.
(och nej, jag har inte köpt fel stlk på bh'n..!)

Som ni nog förstår så har jag nu tröttnat, så för ca 2 veckor sedan plockade jag fram en bh som jag köpte strax innan lillan föddes (fick ju Dolly Parton-bröst där på slutet.. ;p). Och vilken befrielse!! Helt plötsligt satt linnena o tröjorna som de ska, och inget skaver o har sig på sidan. 
Dessvärre var nog inte tiden inne för att övergå till vanliga bh'ar, för bara 2-3 dagar senare fick jag ont i bysten o lillan fick amma betydligt mer ett par dagar för att det onda skulle försvinna... 
Back to the boring and slacky booblife! ;)

Det kanske låter lite befängt, men jag längtar verkligen till den dagen då jag får känna mig fin igen inunder kläderna. På korsetten.se finns det många fina o snygga underkläder, som jag mycket väl kan tänka mig att klicka hem. 
Min favorit just nu är en söt o samtidigt väldigt elegant vit bh i Rosa Lingerie-serien.

* * *

Messenia Behå med vacker blombrodyr

* * *

Men får nog ta o vänta ett tag till innan jag vågar mig på att testa vanliga bh'ar igen.
Men snart så...!!  ^_^


* * * * *


bloggpingKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: