lördag den 30:e jun 2012

Satsar man inte, vinner man inte!

Häromkvällen hade vi besök av makens ena barndomsvänner, o vi satt o kikade på matchen mellan Tyskland o Italien. För att göra matchen lite mer spännande hade killarna satsat lite pengar på olika matchutslag. 

Jag har ju funderat någon gång på OM man skulle våga sig på att gambla lite - satsar man inte, vinner man ju inte... faktiskt! ;) 

Men VAD för gambling ska man våga sig på att testa, jag är inte en sportfanatiker o har inte tålamod att sitta där framför en hel match (såvida det inte gäller ett hemmalag eller dylikt), o har därmed ingen kunskap om vilka lag som är bra o inte..kan ju vara en fördel.. ;)

Kanske skulle man testa onlinespel? Men är alla att lita på där? 
Hasardspel.com är (vad JAG förstått, rätta mig gärna om jag har fel! ;p) en guide-webbsida där man har en samlat o tipsar om flera olika onlinespel såsom roulette, enarmade banditer o blackjack. 
Min egna erfarenheter av just dessa tre spel är inte nåt att hänga i granen kan jag erkänna.. ;-D 

Roulette - har jag bara sett på filmer :D
Enarmade banditer - testade nåt liknande på en båt över till Norge när jag var liten... förlorade tyvärr merparten av min fick pengar o köpte godis för resten.
BlackJack - detta har jag testat på någon förfest under studenttiden. Vann väl nån gång.
 
Vi får se om jag "vågar" gambla lite eller inte, jag har ju inte haft nån större tur i spel... har bara haft tur i kärlek.. ;-D


* * * * *


bloggping
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: