lördag den 9:e jun 2012

Uppdatering kring napparna!

I april skrev jag om hur vår lilla dotter ratade MAM-nappar; spottade ut dom o grimaserade precis som om vi hade doppat dom i salt eller annat äckligt. Haha, detta var riktigt komiskt att observera!!  ^_^

Nu har jag lite då o då låtit henne snutta på dessa napparna, för att kolla om det verkligen är så att hon inte tycker om dessa napparna eller om det bara var något tillfälligt. 

Och resultatet?

Det var INGET fel alls på dom!!  ^_^

De funkar minst lika bra som de andra som hon har testat; Avent!
Fördelen m Avent-napparna är att de har en sk. natt-modell; som lyser lite svagt i mörkret efter kontakt m en ljuskälla. Perfekt när man inte vill/kan tända ljuset på natten o slipper leta sig fördärvad när lillan vill ha sin napp!
Sedan har även Avent-napparna ring som man kan hålla i. Denna ringen är perfekt när lillan tränar sig att gripa efter saker!

Fördelen m MAM är ju heeeelt klart att de är så mycket sötare i designen!!

Så.
Vi kommer att fortsätta köpa båda sorterna!  ^_^


* * * * *


bloggping

Kommentarer
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Om: Uppdatering kring napparna!

Så har mina också fått ibland (tänker kräkning) Då dem var pluttar. Jag fick för mig att de var slem (typ lite förkylt)... Hoppas hon vart ok under dagen! Mina tog inte napp direkt (dem fattade inte tekniken)... så de tog allt ca en månad innan dem verkligen "kunde"... men skam den som ger sig =) Nu har ju Theo slutat med napp - har bara snutte. Tim nöjer sig med vilken napp som helst... bara de är en napp ;)

22:19 lördag 9:e jun 2012
http://www.virresblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: