tisdag den 31:a jul 2012

Rutchkana ner i badkaret?

Ja varför inte en rutchkana rätt ner i plurret?!


När man ska inreda sitt nya badrum så är det egentligen bara ens fantasi som sätter gränserna för hur inredningen ska se ut.
Och kanske liiiite ekonomin... ;p

* * *

På övervåningen har vi ett X antal kvadratmetrar (läs: aaalldeles för få kvm...) som vi avsett t det nya badrummet. Det kommer snarare bli ett långsmalt rum än kvadratiskt..
Men detta hindrar ju såklart inte att det kommer bli ett snyggt badrum! 

Det finns huuur många vackra, stiliga, moderna, retro, spa-aktiga, coola inrednings-badprylar som helst som kan få en att glömma de där för få kvadratmetrarna på stört...!
Kolla bara dessa tre olika stilarna:

* * *


* * *

Tycker det är jättesvårt att bestämma sig för hur man vill ha det; ska man välja vitt romantiskt lantlig stil, eller lyxa till det m guldiga detaljer o lejontassar på badkaret, eller varför inte en färgklick som livar upp?!
Ja detta tåls att tänka på....!

* * *

Under tiden så klickar jag mig runt på nätet o fortsätter att kolla priser o lapa inredningstips.
INR är en av många bra hemsidor på nätet som både inspirerar o säljer inredning t badrum
Det finns måååånga otroligt tänkvärda tips de har där - bara en sådan sak vid planlösningsfunderingarna: finns det en golvbrunn o vart sitter den i sådana fall? Har man snedtak eller ett "vanligt" rum? Vid planering att mäta på millimetern; annars kan det bli fel..!
ALLT sådant måste man ju tänka på när man ska välja o sen placera ut diverse badkar o handfat..! Faktiskt...! Fattas det 1mm på längden, är 4cm ifrån golvbrunnen o står under snedtak så kan det bli väldans fel - exempelvis att duschkabinen inte får plats för att det just fattas nån millimeter, vattnet åker ut på hela badrumsgolvet samt att ena duschväggen får vi skippa för att den inte är "snedtaks-anpassad"...
Hua, hemska tanke!  o_O

* * *

Man kan ladda ner deras katalog m priser (bra, miljövänligt!) för att se vad de har. I have already done that...! ;p
Man kan även använda deras ritprogram för att göra upp en planlösning o leka sig fram t några idéer för att se om de kan funka i verkligheten.
Tro mig: I will!! ;p


* * * * *


bloggping
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: