fredag den 20:e jul 2012

Inte nu igen... o_O

För inte så längesen så hade lillan en ny utvecklingsfas, vilket resulterade bland annat i att hon äntligen lyckades m att vända på sig åt båda hållen samt kan sitta själv längre stunder utan att tippa. 
Vi har haft ett litet tag nu m lillan som varit lugn, inga större kinkigheter, hon har liksom varit en nöjd bebis. Men nu den senaste veckan har kinkigheten dragit igång igen. 
Med besked....!!  -_-

Hon sover inte längre några hela nätter, utan vaknar minst 2ggr per natt (vilket kanske är särskilt mkt för andra småbarnsföräldrar, men för oss är det mkt...). Natten som gick var natten ännu mer sönderhackad, 3ggr fick jag gå upp m henne - kl00, kl03 samt kl05.... *gääääsp*
Och under dagen är hon inte nöjd särskilt längre stunder.... hon kommer inte t ro när hon ska äta fastän hon är hungrig, hon kommer inte t ro när hon ska sova trots att hon är trött, hon faller lätt i gråt när hon inte får som hon vill (o hon har en ganska stark vilja o typ iiiinget tålamod...).

Vi misstänker tänder.
Att det är hennes första tänder som har börjat spöka.. Vi ser dock inget spår i munnen som kan tyda på någon begynnande tand, men sånt kan ju ta tid har man ju hört; innan de verkligen dyker upp där i munhålan.

Har NI några tips på hur man kan hjälpa lillan m dessa "tand-kinkigheter"?
Jag ska köpa hem en bitring t henne som man kan kyla ner, som är skön att smaska o bita på för henne. 
Andra tips??  ^_^


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: