fredag den 17:e aug 2012

Snälla rara, KOM nu då...

Jag tror jag blir gaaaaalen snart!! >_<
Lillans matbehov om nätterna sönderhackar våran sömn totalt just nu... Inatt var det dags kl 1, sedan vid kl 3 o sen en liten slurk vid 6-tiden o sen upp vid 7.
Själv kom man inte i säng förräns vid 23, så det var inte mkt sömn man lyckades skrapa ihop... o_O

När vi var på rutinkontrollen i onsdags bad jag läkaren att kolla lillans munhåla efter eventuella tänder, o hon tyckte sig skönja ett ljusare parti i överkäken. Så förhoppningsvis är det denna/dessa tänder som spökar m hennes humör o hunger..

Sen har vi ju försökt m att ändra hennes matvanor gällande tidpunkterna. Och det har gått bra tycker jag. Nån gång har hon t.o.m. sovit sig igenom 3-timmarsintervallet o det har blivit 4 timmar mellan målen (!)
Fortfarande är hon liiiite svår m rotfruktspuréerna jag gör. 
Okey, den dagen jag tillagar det får jag ner sisådär en halv portion, men dagen efter dvs de sk. resterna - de ratas.... har försökt m lite mer smällt smör för att få smakerna att framträda o förbättras, men nej.
Igår fick jag t.o.m. öppna en burk m färdigmat t henne m Kalops - det var populärt! Hmmpft....
sicken käftsmäll det där; att min matlagning inte passar henne... eller... är det så enkelt att hon ärvt sin pappas matvanor; föredrar olika maträtter varje dag? Själv kan jag ha samma rätt flera dagar på raken utan att jag på nåt sätt tröttnar... Det har hon alltså inte fått från mig... ;p
Men men, Kalops funkade, så det ska vi köra på idag igen!  ^_^


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: