fredag den 10:e aug 2012

6 timmar!

6 timmar tog det inatt innan lillan vaknade t för sitt nattmål.
Somnade vid 22-snåret o inte förräns 04:15 vaknade hon t.
Vilken lycka!!  ^_^

Gårdagen gick i det jobbiga tecknet. 
Först o främst var vi ju alla sega efter förra natten. Sen hade vi ju beslutade ju igår om att vi ska börja m välling på kvällen. Sagt o gjort, på vår 1-mils-promenad gick vi förbi Ica o inhandlade ett paket majsvälling för 6 månaders bebisar.
Och sen försökte vi även strukturera upp samt förlänga tiden mellan lillans matintag.
Så istället för varannan timme under det vakna dygnet som hon kört m sedan hon föddes, så försökte vi hålla på 3 timmar. Och att vi även höll på att hon skulle få ett lagat mål mat mitt på dagen.
Men aj aj vad det gjorde ont i brösten på mig... fyyyyy tusan!  >_<
Tar nog ett par dagar innan mjölkkörtlarna har fattat att vi ska trappa ner amningen...

Hur gick det m vällingen då?
Njaaaee.... första klunkarna gick kanon, men sen var hon så trött vid detta tillfälle, så då ville hon inte sutta varmljummen smaskig välling...nepp....det enda som funkade var att ligga vid bröstet. Vi försökte ändå ett par gånger när hon blundade till där på amningskudden att kila in flasknappen i mungipan på henne istället, men hon kom på oss o blev sådär ûberarg som bara övertrötta bebisar kan bli... o_O

Idag är en ny dag o vi ska åter igen försöka köra på 3-timmars-pass; gröt nu på morgonen, någon hemmalagad rotfruktspuré t lunch o sen välling ikväll. Så istället för ca 10 amningar under ett dygn kan vi kanske komma ner t 4-5st. 
Ujujuj... när jag ser antalet framför mig såhär, så känns det stört omöjligt... men ska försöka vara stark, det kommer bli jobbigt o jag kommer känna mig som en jättedålig mamma, men det är ju för lillans eget bästa; att få bra rutiner!


* * * * *Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: