måndag den 23:e apr 2012

Testar nappar!

Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag faktiskt inte att bebisar skulle kunna ha några större åsikter om vilken napp de har i munnen. Men oj som jag misstog mig på den punkten, haha!!

Lillskruttan fick så snart att vi såg att amningen fungerade börja sutta på nappar, vid situationer såsom när hon var ledsen, kinkig eller bara "suttig".
I Liberoväskan man fick på BB ingick ett par stycken nappar ifrån Avene, de som lyser litegrann i mörkret efter kontakt m en ljuskälla. Dessa har varit kanon!

För ett tag sen skulle jag köpa nya, för de måste ju bytas ut efter ca 2 månader eller så snart de ser sålkiga ut. Så, off I went till apoteket. Och köpte nappar från det välkända bebismärket MAM. Och de var ju supersöta! 

Men....!
De ratades toootalt av lillskruttan. Hon såg precis ut som om jag hade doppat dom i ättika, o spottade ut dom. Har försökt truga in dom i hennes mun, men icke. Spott spott, ut m dom!

Så.
Nu ska jag se om det är just märket MAM hon ratar eller om det bara var en tillfällighet.
Så jag har lagt undan de ratade napparna o införskaffat nya Avene-nappar.
Hittills har de nya accepterats...!!  ^_^

Jag uppdaterar er hur det hela fortlöper!!  ^_^

To be continue.....

* * * * *


Kommentarer
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Om: Testar nappar!

Ja, nappar kan dem ha starka åsikter om!! Här hemma är det eska - oftast latex men silikon funkar. MAM går, men har sällan köpt det...

20:36 måndag 23:e apr 2012
http://www.virresblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: