söndag den 27:e feb 2011

Önskemål?

Ö n s k e m å l  ?

 

 

Är det nåt ni saknar i min blogg?

Är det nåt särskilt ni önskar att jag skriver om?

Nåt jag håller stenhårt på är att aldrig lägga ut någons namn eller ansikte, men annars är jag idel öra på era önskemål!!  ^_^

 

- - - - -


söndag den 27:e feb 2011

Hiss & Diss: Melodifestivalen!

VILKEN melodifestival det var igår, jiiiiisses!!  ^_^

Kvällen bjöd på många överraskningar för mig indeed..

 

Mina tankar o åsikter om varje bidrag står här nedan, men först en redovisning över resultatet:

 

~ ~ ~

 

1. Melody Club - "Hunter"

2. Julia Alvgard - "Better Or Worse"

3. Lasse Stefanz - "En Blick Och Nånting Händer"

4. Linda Pritchard - "Alive"

5. Anders Fernette - "Run"

6. Linda Bengtzing - "E Det Fel På Mig"

7. Nicke Borg - "Leaving Home"

8. Love Generation - "Dance Alone"

 

(rosa: i final)

(blått: till 2a chansen)

(lila: utslagna)

 

~ ~ ~

 

1. "Hunter" med Melody Club - En helt okey låt, jag saknade dock nåt i låten, typ en tonhöjning i sista verserna, hade de haft en sådan så hade låten blivit lite starkare o jag tror att fler hade röstat på dom då.

Diggar helt klart hur de har smyckat scenen m de enorma schackpjäserna!!  ^_^

 

2. "Better Or Worse" med Julia Alvgaard - Min gissnign om Julia var tooootalt åt pipsvängen; att jag misstog mig helt å hållet mig på den här tjejen - hon kan ju faktiskt sjunga!! Jag fullkomligt ryser hela jag när jag hör henne kvittra de höga klara tonerna!! Heeeelt klart kvällens favorit!!

Om hon hade gått vidare så hade mitt heta tips varit att byta ut kilklacksstövletterna.... de passade inte t den outfiten hon hade...såg lite "klumpigt" ut.. o_O

 

3. "En Blick Och Nånting Händer" - Jättesöta "morfarsgubbar", men om de hade gått vidare så tror inte jag att de hade pallat med hela cirkusen kring Eurovision. Låten är okey, sångaren kan sjunga, men låten är inte nåt mer än en sk. mellanaktsunderhållning; en låt man har på i bakgrunden... ledsen...!

 

4."Alive" med Linda Pritchard - Mmmjjaaa mmmjjooo... det är en ballad, o jag har väldans svårt för dessa, MEN, denna kan nog faktiskt funka i Eurovision. Synd bara att inte svenska folket förstod detta... But who can blame them? jag har ju smutskastat balladerna hittills, haha! ;p Men Linda P har ju som tur är en andra chans att övertyga på! :)

Vacker klänning! kanske liiiite hög slits enligt mitt tycke, men alla tycker ju olika.. ;p

 

5. "Run" med Anders Fernette - En helt okey låt, men jag tycker nog att denna låten inte kan funka för nåt annat än som gympamusik - jag kan inte låta bli att fantisera under låtframförandet på hur alla gympaledare runt om i landet kommer ha denna låten som en pepp-springlåt... Erkänn att tanken har slagit er med?! ;p

 

6. "E Det Fel På Mig" med Linda Bengtzing - Ja Linda B. Det är det. Man har iiiiiinte på sig sådana stövlar... >_<  Usch o fy, dom va ruskigt vidrigt fula!!

Om vi ska fokusera på låten, så va väl den helt okey... det va ju inte nåt överraskande bidrag från Linda... man har ju "hört den förut" liksom...booooooring!! :-/ Så detta är inte en av favoriterna, snarare tvärtom - i bottenskiktet.

 

7. "Leaving Home" med Nicke Borg - Hhmm.. en ballad till? Och jag tror jag börjar tappa kontrollen lite här... (jag gillar den ju.... ;p). Men(!!!) det är inte en Eurovision-vinnare..

Önskar att Nicke ändrar sin klädsel till finalen - en lite rockigare än gubbig look önskas!

 

8. "Dance Alone" med Love Generation - Jag gillar deras kläder, deras danskoreografi, låten är medryckande.. MEN... detta är en låt man känner: "denna har jag nog hört förut va?! hmm..." Men visst, det är helt klart en av de bättre bidragen!!

~ ~ ~

 

Så. Summa kardemumma...

Jag blev totalt överraskad. Glatt sådant.

Min favorit ikväll var alltså den mer okända donnan Julia Alvaard!!

 

Vilken/vilka var ERA favoriter?

 

~ ~ ~ ~ ~lördag den 26:e feb 2011

Colasmak på lypsyl?

Lypsylet från "Lip Smacker" har hör o häpna smak av cola, fanta, sprite, Doctor Pepper och Zup! Bara att välja å vraka efter egen smak!  ^_^

 

 

Hmm... hur tycker ni dessa smaker låter?

Smaskigt eller helt knasigt?

 

Ja jag vet faktiskt inte hur jag själv ställer mig denna frågan, haha! Jag får väl helt enkelt falla för min enorma nyfikenhet o införskaffa lypsylet o dutta på!

 

Vågar ni?  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~lördag den 26:e feb 2011

Shoppingfynd!

Efter hotellfrukosten imorse traskade vi ut på stan o shoppade lite, bland annat en present t några goda vänner. Till mig själv blev det två böcker - en om Depeche Mode (en biografi av Steve Malins) samt en resebok på det resemålet vi funderar på gällande vår bröllopsresa... :p

 

 

Sen kikade jag såklart lite i klädbutikerna o hittade en alldeles bedårande vårkappa, dock fanns den inte i min storlek där så vi ska om en liten stund åka ut t ett annat shoppingcentra o se om den finns där istället!!

Lovar lägga ut bild på den ifall jag får tag i den!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~lördag den 26:e feb 2011

Fler bilder:

Vi har varit ute vid villatomten igår igen. Dagens ärende var att sätta upp en Arbetsmiljöplan (se bild nr 2 o grön pil... :p) så att de som ska arbeta m och på vår tomt vet hur de ska göra m diverse skräp o vem som är ansvarig för vad, o så.

 

Det har ännu inte hänt sådär jättemycket på tomten, de har bara hällt dit en massa sand från "trottoarkanten" ner på marken så att de kan köra ner m maskiner o dylikt.

 

Så, såhär ser det ut just nu:

 

- - - 

 

 

 

~ ~ ~ ~ ~lördag den 26:e feb 2011

Hotellfrukost - mums!

Godmorgon på er alla!! ^_^

 

Jag, älsklingen o ett par vänner ska nu om en liten liten stund bege oss iväg t ett av stans alla hotell o äta av deras frukostbuffé!! Lät inte det mysigt, så säg?!  ^_^

 

 

Vi har en förhoppning om att detta ska kunna bli en gemytlig liten tradition så småningom; att detta härliga gänget ska titt som tätt bege sig t olika frukostbufféer o ha en angenäm o trevlig morgonstund tillsammans!!  ^_^

Och denna morgonen kommer alltså bli den första av alla dessa morgonar!!  ^_^

 

Ha nu en trevlig lördag allihopa!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~fredag den 25:e feb 2011

Zita gissar: Melodifestivalen!

Dags för en ny gissning!

Sista deltävlingen innan det är dags för andra chansen, o denna gången är det Malmö som står som värdort.

 

Morgondagens artister är följande:

 

~ ~ ~

 

1. Melody Club - "Hunter"

2. Julia Alvgard - "Better Or Worse"

3. Lasse Stefanz - "En Block Och Nånting Händer"

4. Linda Pritchard - "Alive"

5. Anders Fernette - "Run"

6. Linda Bengtzing - "E Det Fel På Mig"

7. Nicke Borg - "Leaving Home"

8. Love Generation - "Dance Alone"

 

 

~ ~ ~

 

Och mina tankar o funderingar o gissning kring dessa bidragen?  ^_^

 

~ ~ ~

 

Hmm... efter att ha gjort lite "spotify-research" på artisterna så har jag kommit fram t att min gissning på vilka bidrag som går vidare; antingen direkt eller t andra chansen är Linda Bengtzing, Melody Club, Linda Pritchard och Love Generation.

 

Båda Lindorna har en enorm erfarenhet av att stå på scen, o har en enorm utstrålning o kommer säkerligen erhålla många röster. Melody Club's genre ligger lite i tiden igen, dock gäller det att de har en låt som tilltalar svenska folket samt att deras fáns sitter framför dumburken!  ^_^

Love Generation har gjort många covers, bland annat på Lady Gaga's verk, o de har varit ute på diverse turnéer i sverige (bl.a. Rix FM) så jag tror många känner o tycker om dom!

 

Julia Alvgaard är ett aldeles för okänt namn för svenska folket, Lasse Stefanz tilltalar nog inte majoriteten av de som tittar på lördag, mister Fernette hade en dänga förra året (Hungry Eyes) som nog många känner t, men han har nog inte fått ihop någon trogen skara ännu..

Nicke Borg, sångaren i Backyard Babies, tror jag nog kommer gå vidare t en början, men kommer tyvärr inte få tillräckligt m röster för att få vara m i andra chansen.

 

~ ~ ~ ~ ~fredag den 25:e feb 2011

Svar på tal: till "J".

Fick en lite lustig kommentar för en liten stund sedan, på mitt inlägg angående mina åsikter om förrförra omgången i Melodifestivalen..

 

Check this out:

 

- - -

 

 

- - -

 

Jaa du J.

Alla tycker olika, o min åsikt står jag fortfarande för: jag tycker att sångaren (Daniel Karlsson) i The Moniker hade kläder som fullkomligt skrek: "Jag-vill-vara-precis-som-Di-Leva", o det är väl inget fel m det, men jag tycker sånt är så tröttsamt - kom på nåt eget för tusan Daniel!!  >_<

Sen om själva låten var 60-tals-inspirerad eller inte, det bryr jag mig inte om, för låten var ett bottennapp. Tyvärr!

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 24:e feb 2011

Hiss & Diss: Melodifestivalen!

Jag brukar ju varje vecka blogga om vad jag tyckte om Melodifestivalen. Jag vet att jag är liiiite sen m detta denna veckan, men pga semesterbesök hos mina föräldrar under helgen senarelades detta för mig... Men bättre sent än aldrig, eller hur?!  ^_^

 

 

Så. Deltävling nr 3, som denna gången var i Linköping.

Artisterna som tävlade var:

 

1. Linda Sundblad - "Lucky You"

2. Simon Forsberg - "Tid att andas"

3. Sara Lumholdt - "Enemy"

4. The Playtones - "The King"

5. Shirley's Angels - "I Thought It Was Forever"

6. Sebastian - "No One Else Could"

7. Sara Varga - "Spring för livet"

8. Eric Saade - "Popular"

 

(rosa: i final)

(blått: till 2a chansen)

(lila: utslagna)

 

Och vad tyckte JAG då? ^_^

 

~ ~ ~

 

1. "Lucky You" med Linda Sundblad - Min första tanke var: "Åh, sån step-touch-dans dansade jag också när jag va liten o gick på småskole-disco! - SÅÅ 90-tal".... och: "Vad tusan har hon på tänderna?! hahaha..."

Själva låten är tyvärr väldigt intetsägande... känns bara som en utfyllnadslåt som man måste ha sen på Melodifestivals-cd-skivan... :D

 

2. "Tid att andas" med Simon Forsberg - Jag har sagt det innan, o jag säger det igen: ballader funkar ej!!  >_<  Dock en fin romantisk låt, men det hör inte hemma i MFV...... *suck*

 

3. "Enemy" med Sara Lumholdt - Sitter o väntar på att låten ska komma igång, den kommer liksom inte "iväg från" inledningen... Det är en bra låt, har verkligen potential - nu när hon inte gick vidare så hade jag nog försökt mig på att göra nåt åt den - typ remixa upp den lite kanske!! ^_^

Sedan har Sara ingen röst för de där mörka tonerna, fixar bara de ljusa partierna i sången... tyvärr! Man kanske ska låta henne sjunga i lite högre tonarter där istället?

Vad hade hon på sig egentligen? Jag vet inte om jag ska tycka om det, eller inte... :D

 

4."The King" med The Playtones - Mitt första intryck: "Vilken himla glad gubbe som spelar den där basfiolen!! Me like glada gubbar!!". Låten är verkligen medryckande, man blir otroligt glad av den. Gillar verkligen deras pyroteknik de har på scenen - pianot samt scenkanten som brinner - ett stort plus i protokollet!!

 

5. "I Thought It Was Forever" med Shirley's Angels - Nu ni! Detta va mig en låt som heter duga!! Ibland är det faktiskt det mest enklaste på scenen som funkar bäst i längden - tre ljusväggar, tre svart-o-strass-beklädda tjejer som sjunger alldeles fantastiskt!! Men jag förstår varför jag tycker om den - Alexander Bard har ju varit med på ett litet hörn o gjort låten, duh! ^_^

Bara en liten fråga - Varför lät tjejerna de där trippande huvbeklädda småpojkarna komma in på scenen - jag förstod faktiskt inte deras närvaro.... :-/

 

6. "No One Else Could" med Sebastian - Ja grabben kan ju sjunga, det måste jag allt hålla m om. Men en sak är säker: o det är att han inte kan dansa.... haha! Han står där o rycker lite, m benen fastklistrade i scenen. Nepp, sånt imponerar inte på mig... ;) Rör på dig grabben!!

Sen är det väl en bra låt, lite intetsägande kanske o ganska så tjatig m den stup-i-kvarten-upprepande refrängen...tyvärr... :-/

 

7. "Spring För Livet" med Sara Varga - Hon har en väldigt vacker klänning, jisses! Me wants!! Men..... (here it comes... ;p) hon hör inte hemma på en scen, möjligtvis att DJa bredvid en scen, men absolut inte PÅ en scen... Javisst, hon kan sjunga, men jag får bara upp en "Jag-vill-vara-precis-som-min-idol-Lisa-Nilsson"-feelings över henne (för ja, låten lät som en imitation av "Vem vet, inte jag.." - erkänn! ;p). Och sen också som förut: ballad............ >_<

 

8. "Popular" med Eric Saade - Jag gillar låten, men det är dessvärre inte en "Manboy"... Lillgrabben lyckas dock charma svenska folket (o liiiiite mig med ja.. haha) m sin Michael Jackson-handske o moves. Jag diggar verkligen den roliga koreografin dansarna gör bakom Saade - ger lite edge i framförandet.

Men som sagt; glassplitter-Saade funkar inte lika bra som en plaskblöt-Manboy...

 

~ ~ ~

 

Så min favorit i den förra deltävlingen är helt klart Shirley o compani!!

 

Vilka/vilken var era? :p

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 24:e feb 2011

Jennifer Aniston!

Nu har miss Aniston tydligen ändrat frisyr!! :p

Och detta är ju såklart nåt jag vill uppmärksamma - den tjejen har verkligen haft koll på hur man ska ha sitt hår (ja, i alla fall de senaste åren....haha!)!!

 

Hon har haft allt ifrån svallande långa mörkbruna lockar till spikrakt ljusblonderat plattat hår - och nu: lång rak page.

 

Vad tycker ni?

 

Jag tycker hon passar i den jättebra!! 

 

Spana in Jennifer Anistons nya frissa!

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 24:e feb 2011

Kvällens låt!

Nu under semestern har det varit en hel del låtlyssnande, hittade nämligen min i-pod inför resan hem t mina föräldrar, o på denna hittade jag en massa gamla Depeche Mode-låtar.

Däribland den vackra balladen "Waiting For The Night".

 

Både Dave Gahan o Martin Lee Gore har helt underbart vackra stämmor, jag får ståpäls när jag lyssnar på låten...!  ^_^

 

 

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 24:e feb 2011

Fler bilder:

Har fått en förfrågan på lite ytterligare bilder på vår villatomt, så here it comes, enjoy!

 

~ ~ ~

 

 

 

De röda sträcken är ungefär där tomtgränserna går, och de orangea är där huset ska ligga. Men som sagt; de är bara ungefära!!... eftersom jag inte får med samtliga hörn på varken tomten eller huset i en å samma bild så blir det lite svårt att visa exakta mått.....

Måååååste ha en ny kamera.. ;-p *ääälsklingen.....jag vill haa....*

 

~ ~ ~ ~ ~onsdag den 23:e feb 2011

Vår villatomt (BILD)!

Vi har nyss kommit hem efter ett möte ute vid vår villatomt o fått tomtgränserna utpekade för oss, spännande! :p

 

Här ser ni en bild på hur det ser ut just nu:

 

(observera: kvällsolen faller PERFEKT in på vår tomt, yaaay!! ^_^)

 

 

~ ~ ~ ~ ~måndag den 21:a feb 2011

Sotade ögon:

Nåt som är hett just nu är sotade ögon.

Och många undrar såklart hur man gör detta på enklaste sättet, men också det snyggaste.

 

Jag har hittat en väldigt tydlig o bra bildvisning från en blogg på Nattstad, som visar alla stegen!  ^_^

 

Check this out:

 

~ ~ ~

 

(Källa: Giizela's blogg på Nattstad)

 

~ ~ ~ ~ ~måndag den 21:a feb 2011

Hairstyles 2011:

De eviga frågorna är ju varje år:

 

" - Vad för mode klädesväg är det som gäller?"

" - Vad är det för mode när det gäller skor?"

 

och framförallt:

 

" -Vad är det för hårmode??"

 

Jag har faktiskt ingen aning, o jag tror ärligt talat att ingen har det - utan det som styr är det som folk tycker är snyggt o man försöker hela tiden utveckla gamla stilar t något nytt o spännande, o vips så har man fått igång en trend!

 

Men jag vågar mig ändå på en gissning på hårmodet 2011...! ^_^

Here it comes:

 

~ ~ ~

 

 

 

 

 

 

~ ~ ~

 

Vet inte om ni ser vad jag ser i dessa bilder?  :p

 

Det jag ser är: lösa, lediga enkla frisyrer. Man sover kanske i flätat hår under natten som man borstar igenom lite lätt på morgonen o vips så är dagens frissa klar! Alternativt har en "långkort" enkel rak o snygg page som Miss Simpson - bara att kamma, lite lätt touch av hårspray för att hålla snedluggen på plats - wola(!) finished!!

 

Så; "less is more" ska det vara i vår!!

Härligt o slippa en massa jobbiga timmar framför spegeln, huh?!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~söndag den 20:e feb 2011

Elektriskt hår?

Många upplever nog nu under vintern den här elektriska frissan där en del av håret står rakt upp och att det mesta sedan slickar sig runt ansiktet i någon slags snygg plattfrisyrhistoria.. skitjobbigt! :-/  (i-landsproblem, I know... ;p)

 

Men hur blir man av m det?!

 

~ ~ ~

 

Det finns nog många lösningar på problemet, och en av alla de tips man kan läsa om på nätet är att faktiskt skippa schampot helt o hållet när man ska tvätta håret.

Japp, ni läste rätt!

Istället för att schamponera så kör man m balsam istället. Jag har själv inte hunnit testa, men tro mig - I will!!  ^_^

 

Sedan finns det otaliga hårvårdsprodukter man kan kleta in i håret när problemet uppstår, alternativt förebygga. När ni står där i butiken o kikar, kolla då efter ord som "no frizz", "smoothing" eller "soothing" i produktbeskrivningarna - de ska göra susen!

 

Hårserum ska också dämpa de svårstyrliga hårstråna.

 

Men främsta orsaken som elektrifierar frissan är nog var man har för borste när man ska borsta håret! Det finns en kanonborste som har en speciell jon-teknologi som dämpar det frissiga håret - en hårborste från Braun - Satin brush!

 

 

 

~ ~ ~

 

Har ni testat nåt av dessa lösningarna, eller har ni andra tips?

Dela med er vetja!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~lördag den 19:e feb 2011

Zita gissar: Melodifestivalen!

Ikväll är det dags för den tredje deltävlingen, o denna gången kommer den alltså utspelas i Linköping.

De som ska tävla denna lördag är följande:

 

~ ~ ~

 

1. Linda Sundblad - "Lucky You"

2. Simon Forsberg - "Tid att andas"

3. Sara Lumholdt - "Enemy"

4. The Playtones - "The King"

5. Shirley's Angels - "I Thought It Was Forever"

6. Sebastian - "No One Else Could"

7. Sara Varga - "Spring för livet"

8. Eric Saade - "Popular"

 

~ ~ ~

 

Och vad tror JAG om dessa bidrag då??!  ^_^

 

~ ~ ~

 

Jag har en känsla av att förra årets stora flickidol Eric Saade kommer gå vidare, tror det kvittar om han har en bra låt eller inte - han kommer gå vidare direkt!

Nästa som jag tror har en chans är Shirley o company. Svenska folket gillar artister som kan sjunga fint, o det gör den kvinnan - indeed!!

Och det är en låttitel som nog många kan känna igen sig i. Se bara på Caroline Af Ugglas med låten "Snälla snälla" för några år sedan - en beeeeedrövlig låt, men en låttext som berörde många o som gick vidare av den anledningen..

 

Andra chansen då?

Hmm...The Playtones är nog en av dom. Om jag inte missminner mig så är det dansband m lite rockabilly-genre o det är ju lite i tiden.

Låt nr 2 som kommer få en andra chans är svår.... jag står o väger mellan Linda Sundblad o Sebastian, men jag tror mer på Miss Sundblad i detta fallet.

 

Så tyvärr är det alltså Sara Varga, Sebastian, Simon o Sara som åker ut. De är inte sådär jätte-"etablerade" bland svenska folket o de har bara en chans OM de har en klaschig låt o glimten i ögat, men jag tror inte att det räcker till ändå.... Ledsen girls 'n boys...

 

 

Vad tror NI?!?  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~fredag den 18:e feb 2011

Denna möbeln ska vi ha:

Det börjar ju sakta men säkert dra ihop sig t vår flytt t villan.

Och planerna på lite nya möbler är igångsatta. Vi är helt överens jag o min make om att soffan är ett måste att byta ut, den vi har nu är jättemysig men är inte snygg för fem öre.... o_O

Ikea är ju himla duktiga på snygga o funktionsdugliga möbler, o där har vi också hittat vår drömsoffa - Kivik.

 

 

Vi gillar att ha en schäslong på sidan samt att sitsen är djup o mjuk, o Kiviksoffan o fåtölj har just dessa kvalitéer!!  ^_^

Själva färgen har vi inte riiiiktigt bestämt oss för ännu, men ett lite mörkare tyg kommer det definitivt bli!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~fredag den 18:e feb 2011

Idag är ingen vanlig dag...

... NEJ!!

För idag är det E's födelsedag!!!

 

Hurra, hurra, HURRAAAA!!! 

 

Grattis E på din 7-årsdag!!!  ^_^

 

 

~ ~ ~ ~ ~fredag den 18:e feb 2011

Semesterdags!

Om ca 9 timmar börjar min o älsklingens semester - tjooohooo!!  V(^_^)V

 

Våra planer den följande veckan är att först bege oss hemåt t mina söta föräldrar o hälsa på några dagar (vi kunde ju inte åka dit i julas pga ovädret.....bättre sent än aldrig!).

 

Sedan när vi kommer hem igen så tänkte vi mer eller mindre bosätta oss nere i vårt källarförråd för att kunna plocka ihop, sortera, skänka bort o slänga en massa skit vi har därnere, så att vi slipper stressa alltför mycket när flytten t huset börjar närma sig!

 

Sen har vi inget annat större inplanerat - vi tar dagarna som de kommer, så får vi se vad vi hittar på!! Skönt!!  ^_^

 

Ha nu en trevlig fredag allihopa!!

*kraaam*

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 17:e feb 2011

Välgörenhetskonsert:

Idag blir det mycket musik här på bloggen, hihi!!  ^_^

 

Nu är det en låt som mina stora idoler Depeche Mode gjort, en otroligt vacker låt - Somebody!

Denna låten hade vi som en av låtarna på vårt bröllop  ^_^

 

Depeche Mode var med för 1 år sedan på en välgörenhetskonsert för barncancerfonden (http://www.teenagecancertrust.org/ ) i The Royal Albert Hall i centrala London.

Klippet här nedanför är ifrån just denna konserten, här m den före detta bandmedlemen Alan Wilder samt en av nuvarande vokalisterna Martin L. Gore.

 

Lyssna o njut!!  ^_^

 

~ ~ ~

 

 

~ ~ ~

 

I want somebody to share
Share the rest
of my life
Share my innermost thoughts
Know my intimate details
Someone
who'll stand by my side
And give me support
And in return
She'll get my
support
She will listen to me
When I want to speak
About the world we
live in
And life in general
Though my views may be wrong
They may even
be perverted
She'll hear me out
And won't easily be converted
To my way
of thinking
In fact she'll often disagree
But at the end of it all
She
will understand me


I want somebody who cares
For me
passionately
With every thought and
With every breath
Someone who'll
help me see things
In a different light
All the things I detest
I will
almost like
I don't want to be tied
To anyone's strings
I'm carefully
trying to steer clear of
Those things
But when I'm asleep
I want
somebody
Who will put their arms around me
And kiss me tenderly
Though
things like this
Make me sick
In a case like this
I'll get away with
it


© 1984 Martin Lee Gore -
Depeche Mode

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 17:e feb 2011

Zita tipsar: 10% på Haléns!!

Jag är ju titt som tätt inne på Haléns hemsida o kikar efter nya spännande plagg, skor och/eller accessoarer - me loves shopping you know!! ;)

Och på deras blogg publicerade de idag att de erbjuder 10% rabatt på ytterkläder helgen ut!! Va inte det najs, så säg?!!  ^_^

 

  

 

Ange rabattkoden: 7030 när du handlar på deras hemsida. Detta erbjudande gäller från idag den 17/2 fram till söndag den 20/2, och vid köp för minst 200kr!!

 

Trevlig shopping!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 17:e feb 2011

Vacker låt:

Jag är lite svag för låtar som har fiol- och/eller cellomusik i sig. Detta beror nog på att jag under flera år när jag var mindre spelade fiol, o var nog ganska duktig på det - fick spela på diverse skolavslutningar o fick mycket beröm för hur fint jag spelade..  ^_^

 

Hittade denna vackra violinlåt.

Lyssna o njut:

 

- Sad Violin -

 

 

~ ~ ~ ~ ~onsdag den 16:e feb 2011

Tomt-ägare - check!

Igår var vi på banken o skrev på en massa olika papper för att köpa loss tomten där vi ska få ett hus placerat, så en inflytt kan ske i slutet av april!

Så nu när banken betalar denna summan kan Smålandsvillan börja snickra på huset inne i fabriken, o om ett litet litet tag så är vi villaägare - YAAAYY!!  ^_^

Så nu är vi officiellt tomt-ägare!! Spännande!!

 

Efter förfrågan så lägger jag upp en bild på planlösningen på huset - Villa Kalmar. Dock ser jag nu att det är några väggar som inte stämmer riktigt, vilket jag har markerat m röd färg i bilden..  ^_^

 

 

 

Den vänstra markeringen (m ett rött kryss) visar jag att den väggen inte finns längre, dvs att det är en större öppning mellan köket o vardagsrummet.

Den översta pilen visar jag att den väggen är förflyttad uppåt, så att öppningen in mot köket ifrån hallen istället är där den nedersta pilen visar.

Och övervåningen kommer vara oinredd nu i början, tills vi har utökat vår familj o behöver den ytan då. Tills dess får det vara förvaringsutrymme.  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~måndag den 14:e feb 2011

Hiss & Diss: Melodifestivalen!

Åter dags att betygsätta helgens deltävling i Melodifestivalen!

Denna gången var det Göteborg som var värdorten.

Och artisterna som tävlade var:

 

1. Brolle - "7 Days And 7 Nights"

2. Loreen - "My Heart Is Refusing Me"

3. Babsan - "Ge Mig En Spanjor"

4. Elisabeth Andreasson - "Vaken I En Dröm"

5. Sanna Nielsen - "I'm In Love"

6. The Moniker - "Oh My God!"

7. Anniela - "Elektrisk"

8. Christian Walz - "Like Suicide"

 

(rosa: i final)

(blått: till 2a chansen)

(lila: utslagna)

 

Och vad tyckte JAG då? ^_^

 

~ ~ ~

 

1. "7 Days And 7 Nights" med Brolle - Ja jo. Denna låten kan nog funka. Men grabben får nog öva lite på sina moves. De är nåååågot stela. Men som sagt; låten har något i sig som funkar, lite 50-talsgung - likey likey!.. :)

 

2. "My Heart Is Refusing Me" med Loreen - Bättre än förväntat faktiskt! Jag gillar ju den lite mer poppiga dunkadunkamusiken ala Rihanna eller Lady Gaga. Men hon har såsom Brolle ingen vidare bra koreografi o står där mest bredbent i sina high-heels.. ett stooort måste att fixa t den!! :/

Men annars en av mina favoriter för kvällen!!  ^_^

 

3. "Ge Mig En Spanjor" med Babsan - Ha ha ha!! Jag diggar verkligen Babsan, h*n är ju huur söt som helst, men tyvärr räcker inte detta i denna tävlingen, o övertygar inte heller resten av svenska befolkningen att låta denna låten vinna...

Och du Babsan - låt bli de höga tonarterna...... ;p

 

4."Vaken I En Dröm" med Elisabeth "Bettan" Andreasson - En otroligt fin o pampig ballad, men som jag alltid sagt de tidigare åren: Ballader vinner inte eurovision, så lägg ner!!  >_< Sorry Bettan.... :-/

 

5. "I'm In Love" med Sanna Nielsen - Nu börjar det likna nåt igen! Sanna är ju en otroligt vacker flicka o hon kan verkligen sjunga. OMG! Och hon har karisma! En kanonlåt, dock liiiiite tjatig emellanåt m den korta refrängen som går om o om igen.. Men jag kan ha överseende m det! Sånna refränger sätter sig, o en refräng som sätter sig --> 1a plats i Eurovision, CHECK!! ;)

 

6. "Oh My God!" med The Moniker - Jag håller nog faktiskt m låttiteln här.... oh my gooooood vilket dåligt bidrag! >_< En liten touch av Di Leva-wannabe som druckit alldeles för många RedBulls o kaffe.. Det enda som var bra under framförandet var rullbandet - ett kuligt inslag!!

 

7. "Elektrisk" med Anniela - Tjejen har en snygg outfit (diggar hennes matchande gröna krage o skor!!) en koreografi som funkar, o en medryckande låt - men tjejen kan inte sjunga..... o_O Hon får gärna tävla igen nästa år, bara hon lovar oss att hon tar mååånga sånglektioner innan dess!

 

8. "Like Suicide" med Christian Walz - Jag gillar denna låten! Inte för att jag tror att vi kan ta hem en vinst m den, men jag diggar den! Det är ytterst få killar som kan sjunga lite sådär falskt o få det att låta bra - typ Timberlake o Walz - that's my good bad-singers... hihi... ;p

En sak fattar jag dock inte m Walz - varför har han på sig ett pärlhalsband?... :-/

 

~ ~ ~ ~ ~måndag den 14:e feb 2011

Utan dina andetag!

Dagen till ära så lägger jag upp en otroligt fin låt:

 

- Utan dina andetag -

 

som vi hade som en av våra utvalda låtar på vårt bröllop i september!

Och tjejen som sjöng den gjorde ett sånt underbart framförande - får ståpäls bara jag tänker på't!!

Tack K!!!  ^_^

 

 

 

 

~ ~ ~ ~ ~måndag den 14:e feb 2011

Glad Alla Hjärtans Dag!! :)

Idag är det Alla Hjärtans Dag, o detta kommer antagligen firas runt om i landet på olika sätt o vis, m diverse presenter som ges mellan olika parter, restaurangbesök, kanske frierier?! etc etc etc.

 

 

Idag är dagen man ska visa den man gillar och/eller älskar liiiiite extra mycket hur mycket man tycker om denna personen - vilket jag tycker man egentligen borde göra varje dag, men varför inte idag också liksom! ;p

 

Så ikväll blir det restaurangbesök m min älskling samt ena svågern o svägerskan. Ska bli riktigt mysigt att få äta lite extra god mat o bli lite bortskämd ett par timmar, samt att få ha en trevlig stund tillsammans m detta paret!!  ^_^

 

Vill önska er alla en mysig o go' Alla Hjärtans Dag!!

 

*kraaaaam*

 

~ ~ ~ ~ ~

 lördag den 12:e feb 2011

Zita gissar: Melodifestivalen!

Ikväll är det dags för den andra deltävlingen, o denna gången kommer den alltså utspelas i Göteborg.

De som ska tävla denna lördag är följande:

 

~ ~ ~

 

1. Brolle - "7 Days And 7 Nights"

2. Loreen - "My Heart Is Refusing Me"

3. Babsan - "Ge Mig En Spanjor"

4. Elisabeth Andreasson - "Vaken I En Dröm"

5. Sanna Nielsen - "I'm In Love"

6. The Moniker - "Oh My God!"

7. Anniela - "Elektrisk"

8. Christian Walz - "Like Suicide"

 

~ ~ ~

 

Och vad tror JAG om dessa bidrag då??!  ^_^

 

~ ~ ~

 

Jag tror tyvärr att Anniela o Loreen inte kommer att palla för trycket i Göteborg - de ska tydligen ha lite mediaerfarenhet, men dessa namn har jag faktiskt aldrig hört talas om... (o då är det oftast inget att hänga i granen... hahaha ;p)

Babsan samt Elisabeth "Bettan" tror jag kommer ha klatchiga låtar, men jag tror inte att de lyckas charma svenska folket.. tyvärr.... :-/

Då återstår Brolle, Sanna Nielsen, The Moniker o Mr Walz. Jag tippar på att det är dessa fyra som på nåt vis går vidare, vem som går t final - me not know, det beror ju helt på låtarna... men denna kvartetten tror jag på!!  ^_^

 

Vad tror NI?!?  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~fredag den 11:a feb 2011

Zita tipsar: ansiktskräm!

Vill tipsa er om en ansiktskräm som jag har börjat använda! :)

 

REN

Vita-Mineral Radiant Day Cream

 

REN är en hudvårdserie som är ren ifrån obra ämnen o innehåller enbart naturliga innehållsämnen.

Detta leder ju då såklart t en minskad risk för negativa hudreaktioner, vilket ju är kanon!!  ^_^

 

Just denna dagkrämen jag har införskaffat har till funktion att återfukta, ge näring och släta ut huden, och är anpassad just t normal hudtyp. Ingridienserna i krämen sätter igång kollagenproduktionen just för att stärka, strama upp o ge ett förnyat lyster.

 

Det finns såklart även krämer i REN-serien som är anpassad för exempelvis torr samt kombinerad hy!!  ^_^

 

Finns att köpa på alla DocMorris Apotek! För att se om de finns på DIN ort - kika HÄR!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~

 fredag den 11:a feb 2011

Nice shoes:

Vill tipsa er om några riktigt snygga high-heels från Haléns!

De är mycket prisvärda också!!  ^_^

 

Check this out;

 

~ ~ ~

 

StövlettStövlett

Stövlett med spets o kontrastfoder. Riktigt najs!!

Finns HÄR!

 

 

SatinskoSatinsko

Satinpumps med öppen tå. SÅ söta m den där rosetten!!

Finns HÄR!

 

 

Sko "Odyssey"Sko "Odyssey"

Högklackat med strass. Klassisk - alltid lika snyggt!!

Finns HÄR!

 

 

PlatåpumpsPlatåpumpsPlatåpumps

Platåpumps överösta m paljetter. Finns i svart, rosa eller grått.

Finns HÄR!

 

 

PlatåskoPlatåsko

Platåsko m öppen tå. Söt blomdekor!!

Finns HÄR!

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 10:e feb 2011

Viktnedgångsrapport:

Jag har ju nu under en månad börjat att ta kontroll över mitt liv m träning o bättre

kost - igen... ;-p

Men denna gången har jag inte gjort det hela t en "hets-grej" för mig själv - OM jag går ner i vikt, ja då går jag ner!

Mitt motto denna gången är att jag ska hitta ett sätt där jag kan äta vad jag vill o hur mycket jag vill, o träna en massa roliga pass på gymmet, o kanske gå ner några kilon på kuppen!

 

Så därför mäter jag min vikt samt mått inte mer än 1 gång per månad, just för att inte känna den där hetsen igen... Visst, hetsen funkade sist, men den fick mig också att lägga allt på hyllan så snart jag hade nått bröllopsdatumet, o lyckades därmed gå upp många kilon igen...... :'(

 

My results:

 

---------------------

 

1 månad senare:

 

Mål: att gå ner ca. 8-10kg, men främst: att bli smal o smäcker! ;p

 

Resultat hittills: +1,3kg

Skillnad från förra månaden: +1,3kg

 

 

Och i centimeter:

 

Rumpa: -1cm

Höger lår: +/- 0cm

Vänster lår: +/- 0cm

Midja (nedanför naveln): -2cm

Midja (mellan nedersta revbenet o naveln): -1cm

Midja (smalaste partiet vid revbenen): -1cm

Höger arm: -0,5cm

Vänster arm: -1cm

 

---------------------

 

Det är ju en bra start det här, "sakta men säkert" liksom!

Dock tror jag inte på viktsiffran; att jag gått upp i vikt m tanke på att siffrorna på mina mått är minus!!.... så jag tänker checka av vikten om några dagar igen.

Skulle den stämma så är det nog i sådana fall muskler som tillkommit, o muskler väger ju mer än fett...!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~onsdag den 9:e feb 2011

Svar på tal: bloggklockan!

Har fått en förfrågan på klockan jag har uppe i hörnet på bloggen, och självklart delar jag med mig utav denna! ^_^

 

Jag hittade den på Clocklink's hemsida, där jag letade upp den design jag önskade..  ^_^

När man är nöjd m designen, klickar man på "View HTML Tag" och då får man upp vilka färger man kan välja mellan. Välj sedan rätt tidzon, samt hur stor klockan ska vara.

När man är nöjd m alla valen klistrar man in html-koden som finns i rutan inunder in i Kodmallen på önskat ställe. Jag valde att lägga min klocka inunder rubriken:

"<!-- H E A D E R   S T A R T   //-->"

Och Wola(!) så hade jag en lila digitalklocka!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~onsdag den 9:e feb 2011

Idag är ingen vanlig dag...

... NEJ!

För idag är det min vän H's födelsedag!!

 

Hurra, hurra, HURRAAAA!!!

 

Grattis H på din stora dag!!  ^_^

*kramar*

 

 

~ ~ ~ ~ ~onsdag den 9:e feb 2011

- Bonprix -

Bonprix har många superfina klänningar just nu.

Här är några av mina favoriter:

 

~ ~ ~

 

KjolKjol

 

KlänningTrikåklänning

 

KlänningMaxiklänning

 

KlänningSatinklänning

 

~ ~ ~

 

Vad tycker NI?  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~tisdag den 8:e feb 2011

Makaronilåda

Har gjort makaronilåda idag - mumsigt!!

 

 

~ ~ ~

 

4dl makaroner, kokas

1st gul lök, hackas

200gr bacon, tärnas o stekes

1msk margarin

 

~

 

3st ägg

5dl matlagningsgrädde

1,5tsk salt

1krm peppar

1dl riven ost

 

~ ~ ~

 

Fräs löken mjuk i matfettet. Lägg i baconet och låt den fräsa med. Stäng av värmen på stekpannan och blanda i makaronerna och häll sedan allt i en ugnsfast form.

Vispa samman äggstanningen och häll den över. Strö den rivna osten (Styrka och sort efter behag) ovanpå.

Grädda i ugn på 200 grader, 30-40 min

 

~ ~ ~ ~ ~tisdag den 8:e feb 2011

Hiss & Diss: Melodifestivalen!

Nu är det dags!!

 

Zita Hissar & Dissar - Melodifestivalen 2011!!

 

Bidragen som tävlade i Coop Arena i Luleå i lördags var följande:

(rosa: i final)

(blått: till 2a chansen)

(lila: utslagna)

 

~ ~ ~

 

1. Dilba - Try Again

2. Swingfly - Me And My Drum

3. Jenny Silver - Something In Your Eyes

4. Jonas Mattsson - On My Own

5. Le Kid - Oh My God

6. Rasmus Viberg - Social Bytterfly

7. Pernilla Andersson - Desperados

8. Danny Saucedo - In The Club

 

~ ~ ~

 

Och.... vad tyckte jag då?  ^_^

Är ni beredda? Jag kommer vara heeeelt skoningslös på vissa utav bidragen.... ;)

Here it comes:

 

~ ~ ~

 

1. Try Again med Dilba - Hmm... va händer här egentligen? Lilla söta Dilba stapplar omkring lite tafatt på scenen m sina alldeles förstora stövletter, och har inte heller en sådär jättestark röst som drunknar o försvinner helt i musiken.. Ett tappert försök att komma tillbaka i rampljuset, men det funkade inte denna gången. Ledsen Dilba......!  :-/

 

2. Me And My Drum med Swingfly - "Swinglfy? Swingfly?...VAR har jag hört detta tidigare" är tankar som snurrar omkring i mitt lilla söta huvud under de tre minutrarna som Mr Swingfly sjunger. Men visst (!) låten är klatchig, men kanske lite väl "da hood" över det hela, men tack vare den andra killen samt den rödhåriga tjejen i refrängerna o mellanpartiet av låten, så lyfts melodin! Klart bättre än Dilba's låt, men inte en låt som kommer att kunna ta hem en Eurovision-vinst.. även om Swingfly är typ jättekänd (fick kolla senare på Spotify vem han var, o kaaatching(!) så föll polletten... ;p) så tror jag inte att övriga europa-bor blir jätteimponerade... faktiskt... :-/

 

3. Something In Your Eyes med Jenny Silver - YES!! Now we're talking!! Låten är katchig, medryckande o man vill ju bara ställa sig upp framför tv-burken o dansa m i den kuliga koreografin - "Something in yooooour eyeeeees" *lalalaaaalaaa*" Och ett stort plus för en fin klänning o otroligt söt frisyr!  ^o^  Detta bidraget kan nog få hela europa in i ett lite abba-gung, för jag fick den känslan av låten, and I liked it!!  ^_^

 

4. On My Own med Jonas Mattsson - Haha, huuur tusan kom den här grabben med egentligen? Han kan ju INTE sjunga... >_<  Det va ju riktigt pinsamt att lyssna på honom... o_O  Men som tur insåg övriga svenska folket också detta o inte röstade detta katastrofbidrag vidare. TACK!! *puuh* Och du Jonas: sluta plagiera andra artister m dina moves... hitta på nåt eget! :-/

 

5. Oh My God med  Le Kid - VILKEN show!! Like it. A LOT!!  ^_^ Men kan ju faktiskt erkänna att mina första tankar var "what? ett katastrofbidrag till?" och "waaaaay to much överdrivet.." men låten satte sig fort o när väl denna gjorde det så började jag digga alla de överdrivna moves'en o rekvisitan!! Helt klart en av favoriterna so far!!  ^_^  Söta klänningar!! Kan nog charma europa, så detta är ett bidrag jag tror på!!

 

6. Social Bytterfly med Rasmus Viberg - Vilken puttenuttig liten söt grabb. Låten är bra, dock inte sådär jäääätteklatchig, så jag sitter mest o tänker på "Sagan om ringen" o "Karlsson på taket". Yepp, ni läste rätt! ;p Men erkänn ni också att ni tyckte han såg ut som en mix-up av just Karlsson-på-taket och en hobbit!! hihihi...  ^_^

 

7. Desperados med Pernilla Andersson - Jag är ledsen Dregen, men frugan din hade inte en låt som tilltalade mig alls.... :-/  Jag tror dock att det möööjligen kan finnas en liten tapper skara som gör det, men ni! ni måste ju hålla m om att det inte är ett bidrag som kan ta hem en vinst... :-/  Jättefin klänning dock!!  ^_^

 

8. In The Club med Danny Saucedo - Om detta var de enda åtta bidragen så är denna låten heeeeeeeelt klart det allra bästa bidraget!! Och m denna låten så kan vi ta hem vinsten i maj! Yes indeed!! Och är inte en av dansarna sååå söt i sin Fresh-prince-in-bel-air-frissa, så säg?!  ^_^ Hela framförandet har karisma, glimten i ögat, en snygg koreografi --> vinsten i Eurovision - check!! ^_^

 

~ ~ ~

 

Så mina åsikter om bidragen stämmer ganska väl överens med vad det svenska folket till viss del faktiskt röstade på! Bortser man hur de lät de söta Le Kid bli utslagna (skämmes! ;p) så gick mina favoriter vidare någorlunda bra!!  ^_^

Ska bli spännande o se vad nästa deltävling har för kvalité!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~måndag den 7:e feb 2011

Min träningsvecka:

Jag kör ju ganska så duktigt nu med min träning (kärlekshandtagen you know.... -_-).

Förra veckan lyckades jag få in 4 dagars träning (under vissa dagar tränade jag två pass direkt efter varandra!), inte illa huh?! ;p

 

Denna veckan ser ut som följande med 5 dagars träning:

 

Måndag (alltså senare i eftermiddag): Kondition/Förbrännings-pass samt Styrka-Mage/Lår-pass.

Tisdag: Bodypump

Onsdag: Core

Torsdag: egen gymträning

Fredag: ledig

Lördag: ledig

Söndag: har inte riktigt bestämt mig här... antingen ett eget konditionspass på en crosstrainer alternativt ett spinningpass.. NÅT med kondition i alla fall!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~måndag den 7:e feb 2011

Melodifestivalen!

Förra året skrev jag ju ett betyg t varje bidrag under deltävlingarna i Melodifestivalen.

Och jag tänker göra likadant i år igen!

Håll utkik här under dagen, så ska ni få höra ett å annat om varje låt!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~söndag den 6:e feb 2011

Förlovningsmiddagen:

Förlovningsmiddagen är intagen!!

Åh guuuuuuud så gott det var - plankstek black 'n white!! Just love it  ^_^

 

 

Nu fortsätter romantiken - film i mysiga soffan m popcorn of course!!

 

Fortsatt härlig söndag på er!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~söndag den 6:e feb 2011

1års förlovningsdag!

Idag firar jag o min underbara karl 1 år som förlovade!!  ^_^

 

 

Detta firas m en hejdundranes smaskig frukost alldeles strax (äggröra ala hotellfrukost, knaperstekta bacon, rostat bröd - MUMS!) samt att vi ikväll beställer hem ala carté Planka från ett kanonbra ställe här i stan!!  ^_^

 

Love you honey soooo much!!!

 

~ ~ ~ ~ ~

 lördag den 5:e feb 2011

Bortdomnad käft!

Har idag börjat känna av en tendens av halsont i min stackars söta hals...  o_O

Så jag har börjat knapra på lite Zyx.

 

 

Och DET, ja DET är goooooood shit!!

Hela bakre delen av munnen blir sådär härligt bortdomnad. Tänkte köra även dessa halstabletter imorn söndag, så får vi se om det onda fortsätter eller om det möjligtvis kan motas bort....

Håll tummarna för mig!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~fredag den 4:e feb 2011

Hårförlängning (BILD):

Lovade er litegrann en färgbild igår, på min hårförlängning (clip-on-setet) jag nyss uppdaterat m ett ytterligare hårträns så att håret kommer att bli betydligt mer fylligare än tidigare!

 

Så here it is - check this out:

 

~ ~ ~

 

 

~ ~ ~

 

Nyansen är ljusbrunt / mörkblont.

På "hårförlängningsspråk" kallas färgen för #27.. ;p

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 3:e feb 2011

Nya löshåret (BILD):

Taaadaaa!!  ^_^

Det nya löshåret samt det förra sitter i, vad tycks?  ^_^

(färgbilder kan läggas upp om ni önskar!)

 

 

~ ~ ~ ~ ~torsdag den 3:e feb 2011

Carolina Gynnings nya look!

Carolina Gynnings smink-kupp! 

 

Carolina Gynnings nya look!

 

Nu under modeveckan i Stockholm kom en av Sveriges kvinnliga kändisar o skapade minst sagt rubriker!! Vår kära Carro hade lämnat sina lösögonfransar hemma, skippat solpudret, läppglanset och maskaran. En helt naturlig look!!

Och visst är hon vacker?!  ^_^

 

Hon skrev i sin blogg efteråt:

 

"På tal om smink, jag satt där helt osminkad i mina målarkläder och så kom allas vår Victoria Silvstedt inklampandes i skyhöga stilettos tighta jeans, tuttiströja och smink. Och gud vad jag helt plötsligt kände mig osynlig. Men det var ganska skönt. Jag softade bara, kanske kan bli min nya grej det här."

 

~ ~ ~ ~ ~onsdag den 2:e feb 2011

Hårträns:

CLIP ON ÄKTA INDISKT HÅR 1. DEL 25CM BRED #27 LJUSBRUNBLONDIdag har det kommit!

 

Har nämligen köpt en liten bit hårträns. Det clip-on-set jag redan har kände jag inte var i tillräcklig mängd, så jag införskaffade helt enkelt för några dagar sen ett ytterligare clip-on!

 

Ska se om jag kan fixa en bild när jag satt i det. Gör det nog imorn!  ^_^

 

 

Nu blir det sängläge tillsammans m älsklingen - ska kika på dvd-boxen jag fick i julas - CSI, N.Y!!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~onsdag den 2:e feb 2011

Coreträning - check!

Oooooh myyyyyy goooood!!  >_<

 

 

Är totalt slut i hela kroppen efter morgonens Core-träning, men framförallt i benen!...

Jag körde ju som sagt Kettlebellsträning + Indoor igår kväll - vilka är två pass som fokuserar på ben, lår samt kondition.

 

Imorse körde jag alltså Core - och på just benövningarna skakade jag som ett höstlöv, hahaha!  ^_^

 

Frågan är ju nu om jag ska köra det passet jag har bokat in mig på - Styrka Mage/Lår?! Och kanske istället fokusera på kondition istället... hmm... Tåls att tänka på!  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~tisdag den 1:a feb 2011

Kettlebells - check!

 

- Kettlebells -

 

Dessa små söta bollar m handtag har jag (bland annat! körde även Indoor efteråt!) tränat m idag!

 

Små o söta - ja!

Tunga som f**n? - ooooja!

 

Effektiv träning? - mjaa mjooo... det va inte som jag hade förväntat mig.. Man kan ju tro att det ska vara mycket träning för armar o dylikt, men nej. Tänk istället: lår o mage. Vilket visserligen också är bra, men inte vad jag hade tänkt träna idag..

Jaja. Liiiite kul var det i alla fall ändå, men kanske inte nåt pass jag kommer försöka se t att gå på varje vecka....  :-/

 

Vad tycker NI om denna träningsmetod?  ^_^

 

~ ~ ~ ~ ~tisdag den 1:a feb 2011

The Lonely Island

Diggar helt klart denna gruppen - de vet verkligen hur man ska underhålla människor m deras musik o videor!

Ett bidrag t folket är Boombox, som de spelat in m Julian Casablancas (låtskrivaren t gruppen The Strokes).

 

Lyssna o enjoy!!  ^_^

 

 

 

 

Mer känd är nog deras låt - Jizz in my pants!

Hahaha....!!  ^_^

 

 

 

~ ~ ~ ~ ~