torsdag den 25:e aug 2011

Blå outfit idag!

Jag gick med i en Facebook-grupp för ett tag sen som heter "Bär blått för de barn som gör det varje dag". Och den startade nu inatt kl 00:00 och pågår till midnatt denna torsdagen den 25 augusti.
Vidare info om gruppen är: 

* * *

Det finns barn som är rädda för morgondagen. Barn som vaknar med blåmärken på kroppen och som ägnar otaliga stunder framför spegeln för att försäkra sig om att kläderna döljer det mamma och pappa har gjort. Dessa barn kan le, precis som alla andra. Det kanske är den tysta flickan längst bak i klassrummet? Den alltid så glada pojken som kommer till skolan först på morgonen och pratar så gott om sina föräldrar? De finns mitt bland oss och det är dags att se dem. 

Många barn lever ett liv som myndigheter eller vuxna inte vågar se. Jag tycker det är dags att öppna ögonen och se alla dessa barn som behöver bli sedda. Jag vågar se. Vågar du?

Med den här dagen ska vi uppmärksamma de som tvingas bära blått varje dag. Ta på er något blått, stort eller smått, och skänk en tanke åt dem som bär det varje dag!"

* * *

Jag kände att detta är oerhört viktigt, så idag blir det en blå outfit. 
Egentligen skulle jag vilja ta mig ett snack m de där människorna som slår sina oskyldiga barn, men vilka är dom; såsom texten här ovan beskriver? Så jag agerar idag m en blå outfit så tar jag den diskussionen när jag möter dessa grymma människorna!!

Vad ska ni ha på er?

* * * * * 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: