onsdag den 21:a apr 2010

Hann m allt! ^_^

Godkväll!! :)

Dagen som gått har varit händelsefull minsann. Redan kl 7:30 var vi uppe o knatade.. vi skulle nämligen köra iväg vår fina nya bil t verkstan för att göra den i toptrim.

Och sen i och m att min darling har fått nån släng av förkylning o va lite smått febrig imorse så körde jag honom sen t jobbet - han får ju inte anstränga sig mer än nödvändigt (!)

Hemåt igen, o börja pricka av min checklista jag gjort upp för dagen.

Nummer ett på listan: ringa en massa samtal. Fick en hel del detaljer dubbelkollade. ^_^ Check!

Började sen att förbereda helgens aktiviteter. (vilket jag inte hade tänkt fr början, men fick tid över t). Check!

På nåt vänster rann tiden iväg o helt plötsligt var det lunchtajm, så jag begav mig t stan för att möta upp min darling - dags för Burger King o en riktigt najs kycklingsallad.

En tredje punkt på listan var sen att ta sig t en "tapet-affär". Hittade en o den var verkligen full m massa vackra tapeter. Shit va svårt det var att bestämma sig, men efter lite råd fr en av de anställda valde jag ut en sort. Check!

Åkte vidare.. Nu var det Akademibokhandeln. Hittade lite fina papper där, men inga stämplar... OH NOOOO!!  o_O  Så jag var "tvungen" att gå vidare t en annan butik, där jag hittade en stämpel. Och lim. Och vackra pärlor. Och stick-on's. Vet inte riktigt va som hände där... det bara hände... hihi  ^_^

Kanonnöjd traskade jag därifrån, satte mig i bilen o åkte iväg t Friskis o avverkade ett härligt springpass på gymmet.

 

Jag måste då änna säga att dagen har varit kanon!  ^_^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: