lördag den 31:a okt 2009

Lördagsmys!

Nu är det lördagsmyyyyys..

 


lördag den 31:a okt 2009

87 dagar kvar..

Klockan tickar, dagarna börjar sakta men säkert närma sig den dagen då Tant Zita tillsammans med sin underbara syster beger sig t Scandinavium i Göteborg, o ska i nästan 2 timmar njuta av musik made of synthkungarna Depeche Mode. Hela 87 dagar kvar... evig väntan... men som man brukar säga; den som väntar på nåt gott... (^o^)

 

 fredag den 30:e okt 2009

Det nya modehuset.

 

Gjorde en snabbvisit idag på stans nya modehus. Har hört att några varit lite smått besvikna på stället, så jag hade inga större förväntningar. Men! Jag vart glatt överraskad - 4st skoaffärer!! Jag som ju ääälskar skor... HEAVEN!!  ^_^  Och sen alla klädaffärer som man kan tänkas behöva som tjej..   (^_^)V Jag kommer garanterat att åka dit fler gånger!!torsdag den 29:e okt 2009

Nåt vi alla behöver!

Cico-äggkoppen. Har ni sett en mer söt äggkopp?!  ^_^

 

Den fungerar som så att man lyfter på kepsen och placerar ägget i huvudet, o i kepsen finns salt!! Kan det bli mer praktiskt??!

 

Finns att beställa på: http://www.bluebox.se och blir din för 110 kronor.torsdag den 29:e okt 2009

Tankar om Steffe-mötet.

I tisdags var jag ju, som tidigare nämnts, i Stockholm o träffade högsta hönset inom bolaget. Här kommer en sammanfattning om hur dagen fortlöpte:

 

Dagen började tidigt, redan kl 8 var jag på plats inne i centrum för att stiga på flygbussen t Sturup. Vädret var ganska dystert, men väl ovan molnen möttes vi av strålande solsken o ett vackert vitt molntäcke.

Jag blir verkligen som en liten 5-åring på ett flygplan - ler  s t o r t  när jag känner att motorn brummar igång på marken, för att sen rusa iväg i en hejdundrandes fart o sen upp i skyn. Och nedgången; ja likadant där: får ett sånt härligt pirr i magen precis som när man är på Liseberg o åker karuseller.. (lättroad, I know)..  ^_^

 

Resan var ju väldans kort - bara 55 min. Så färden gick mer eller mindre ut på att först stiga i typ 20 min o sen alldeles strax sjunka i höjd inför landningen i typ 20 min. Så jag satt där i princip hela trippen o svalde o tuggade o försökte tryckutjämna för att få bort de jäkla locken för öronen jag fick oavbrutet... ^_^ (i-landsproblem nr 1)..

 

Väl på marken i stockholm tog jag mig mot mötesplatsen o sällade mig t sällskapet - kollegor från hela landet o sen såklart huvudpersonerna Steffe o M.H. Maten stod redan på bordet o vi högg in; riktigt smaskig kall kyckling-quinoa-sallad o en lax-variant för de som hellre föredrog det. Steffe börjar prata om det senaste nytt inom företaget, men majoriteten av infon var för mig redan känt. Sen fick vi, som blivit inbjudna, flika in i denna monolog genom att ställa lite följdfrågor - o vips så var dialogen igång!

 

Jargongen var härlig o samtalen löpte på, o de 2 timmar vi befann oss där gick i ett nafs!

 

 

Min upplevelse hur dagen var, var helt okey - jag fick svar på mina frågor, dock var det dessvärre inte några direkt uttömmande svar jag fick (dels för att de inte ville avslöja för mkt men sen att de inte hade nåt bättre att komma med.. - om du/ni är intresserad av vilka frågor jag ställde: maila mig, så skickar jag både frågorna o svaren!!)

 

Betyget lyder: 4 öronpropp-tryckutjämnare av 5 möjliga.

(Tycker som sagt att dagen var mycket trevlig o intressant, men det som alltså drar ner betyget är att jag hade önskat ett bättre o ett mer lockande förslag på en av mina frågor).

     onsdag den 28:e okt 2009

Behöver er hjälp!

   Ett litet konstigt inlägg idag kanske.. men; ni som känner mig - jag behöver er hjälp.

Jag försöker utveckla o förbättra mig själv gällande mina negativa sidor. Och en av dom är att jag är ooootroligt envis, att jag liksom inte ger mig förrän jag blir överbevisad. På gott o ont. ^_^ Så detta försöker jag dagligen att arbeta m.. ^_^

   Som sagt, ni som känner mig: skriv gärna en kommentar (eller maila ni som vet den) om mina negativa sidor, o har vi även jobbat ihop: berätta gärna vad jag behöver arbeta m där för att bli bättre!!

No offence!! Promise!! ^_^tisdag den 27:e okt 2009

Tummen upp!

Är precis hemkommen efter dagens äventyr i huvudstaden.

Skulle ju ge er en utvärdering av dagen, men är alldeles slut i bollen så det får bli imorn ist.

Vill dock berömma flygbolaget jag åkte med t/r - Malmö Aviation. God service, trevlig personal o som grädde på moset: gratis fika!! :p

Så till betyget...

Tant Zita utdelar utan tvekan: 5 Malmö Aviation-flygplan av 5 möjliga - tummen upp!! :)

 

       tisdag den 27:e okt 2009

Södermalm, here I come!! :p

Idag åker jag upp t Sthlm, t södermalm där lunchen m mina högsta chefer ska äga rum. Är SÅ pirrig, men faktiskt inte över att jag ska sitta vid samma bord m denna karl, utan snarare kring flygningen! Har aldrig nånsin flugit själv, har alltid liksom åkt m en stor grupp (typ klassresor, familjen, etc.) o bara behövt följa m i flödet... Men d kommer gå kanon, hur svårt är det liksom att visa fram bokningsnumret o promenixa ombord på flyget?! Nä precis! O själva åkturen/flygningen ser jag fram emot, är ju grymt härligt m både start o stopp!! Tjooohooo... ^_^

Utvärdering av The Big Day kommer antingen ikväll eller imorn, promise!! ^_^

Hej svejs!!

 

 

(Vy över södermalm)måndag den 26:e okt 2009

Grattis mamma!!

 

Pussar o kramar i määääängder

från din lillprinsessa!!!söndag den 25:e okt 2009

Yes, yes, yes!!!

Dom fick spöööööö!!! Filip o Fredrik fick äntligen se sig besegrade i sin show "Vem kan slå Filip o Fredrik?"

Har tidigare tyckt att dom verkar vara två supercharmiga o rappa i käften-killar, diggat dom rejält. Men efter förra säsongen av deras show så sjönk en av dessa grabbar i mina ögon - Fredrik Wikingsson. Hans tävlingsmänniska trädde fram o den personen var sannerligen inte nån trevlig varelse... vidrig, elak, avskyvärd, riktigt rutten o oschysst mot sina mottävlande.

Så idag, när de äntligen blev besegrade av Idun Sundberg, så hoppade jag upp ur soffan o ropade "yeeeees!!" o dansade omkring i lghtn.. fasen va skönt o se dom få spöööööö!! *mwuahahaha*söndag den 25:e okt 2009

Läskiga!! o_O

Jag får sånna creepy känslor när jag ser skyltdockor i klädaffärer... dom är skitläskiga! Kan inte sätta fingret på exakt vad eller varför.. men kan ju vara att man gör dom mer o mer verkliga o mänskliga än dom frigolitvarianterna som funnits tidigare....

Sjuuuukt läskiga är dom!!... O_o

 söndag den 25:e okt 2009

Ändrat klockan?

Natten till idag så skulle vi ju ändra klockan, vilket jag glömt helt faktiskt. Så när jag väl kom underfund m detta nyss så fick jag ju automatiskt en timme extra! Niiiice!!

 

Så: gamla tiden: 13:00

Nya tiden: 12:00

 lördag den 24:e okt 2009

Då ska du vaccinera dig..

... Aftonbladet publicerade ikväll listan över vaccinationsplanerna i varje län.

Kolla in denna länken så får du veta när DU ska få din kallelse:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6011101.ab

 lördag den 24:e okt 2009

Blöt hund luktar...

.... skiiiiit! >_<

Grannens två golden retrievers luktar riktigt unket. Råkar man ta hissen direkt efter att dom har varit i denna eller det räcker även med att befinna sig i trapphuset - ja då får man se t att ha starka lungor o vänta m att andas i typ 30 sekunder tills man befinner sig på "säker mark" igen o ha frisk luft kring sig..

Undrar hur det luktar i lghtn....??!.. >_<torsdag den 22:e okt 2009

Jag o Steffe..

Jag har fått äran att bli slumpmässigt utvald till ett lunchmöte med högsta hönset inom Apoteket AB, nu den 27e oktober. Så på tisdag ska jag helt enkelt ta flyget t storstaden o dela middagsbord m the Big Boss. Har bara sett honom en gång o sen bara på tv, så det ska verkligen bli kul o spännande!!

Har ni någon fråga eller information eller nåt annat kuligt som ni vill att jag ska framföra - skriv en kommentar eller maila mig (mailen är för de som känner mig personligen o redan har den..)torsdag den 22:e okt 2009

Dagens låt!

Röyksopp feat. Robyn - The Girl and the Robot.

 

 onsdag den 21:a okt 2009

Guldbonus!!!

Jajamensan, jag (o älsklingen på ett litet hörn) fick idag en guldbonus av H&M - en härlig check på 250kr. Hum hum, undrar va jag ska köpa för dom pengarna... :p Finns ju en hel del snygga o mysiga höstkläder.. ja vi får se!! ^o^

 tisdag den 20:e okt 2009

Bullmamma?

 

Dessa smörgåsbullar har jag gjort idag. Alldeles strax ska jag o älsklingen testa dom. Hoppas de smakar lika gott som de ser ut!!tisdag den 20:e okt 2009

TRESemmé.

Har idag införskaffat mig det nya hårvårdserien TRESemmé, en conditioner samt Heat Defence.

Får hoppas de funkar lika bra som de säger på reklamen! Återkommer om detta i ett senare inlägg!tisdag den 20:e okt 2009

Skärpning!

Detta har TT publicerat idag:

 

"Sju av tio riksdagsmän tänker vaccinera sig mot svininfluensa, enligt en enkät som DN gjort. Det är fler än bland svenskarna i genomsnitt, men når inte upp till de 80 procent som Smittskyddsinstitutet önskar.

Massvaccinering mot svininfluensan har inletts, och även om intresset hos allmänheten har svalnat tänker en stor majoritet av riksdagsmännen vaccinera sig, visar en rundringning som Dagens Nyheter har gjort.

I enkäten som besvarats av 70 procent av riksdagsmännen sade 73 procent att de ska vaccinera sig. Mest positiva är folkhälsominister Maria Larssons (KD) partikamrater, där alla som svarat säger att de ska vaccinera sig. Men trots att många tänker vaccinera sig når inte ens riksdagsmännen upp till de 80 procent som krävs för att skyddseffekten, enligt Smittskyddsinstitutet, ska bli god. Av resten av svenskarna tänker bara varannan vaccinera sig, visar en tidigare undersökning."

 

80 procent (!!!!) måste vi komma upp i för att denna vaccineringen överhuvudtaget ska ge den önskade effekten i vårt samhälle. Annars är allt förgäves; o våra riskgrupper (gravida, små barn, ungdomar, sjuka) kommer insjukna o i värsta fall hamna i respirator.

 

Vakna upp nu svenska folket!!

 

Ja det finns en hel del skräckhistorier kring alla biverkingar som kan uppkomma (allergier, förlamningar, etc.) - men kommer ni inte ihåg hur ni låg sjuka efter era sprutor vi tog i småskolan, o ja, vi blev lite bortdomnade i armen efteråt. Alltså; denna vaccinering är alltså inte annorlunda mot de andra som vi erhållit.

Och tror ni verkligen att regeringen och/eller Läkemedelsverket skulle köpa in o administera något t svenska folket om de visste att det skulle vara direkt hälsofarligt??! Nepp...

 

Så, ta er i kragen o kila bort t vårdcentralen då ni får eran kallelse. Om du inte vill göra det för din skull, gör det då för barnen, de gravida, de cancersjuka!!!

 

 måndag den 19:e okt 2009

Tack H!

   Pratade m företagets egna "sjukvårdsupplysning" igår kväll för att få råd angående min kvarstående urjobbiga hosta. Sköterskan kunde varken säga ja eller nej på frågan om jag fortfarande smittar o tyckte att jag skulle stanna hemma även idag - vilket jag också har gjort.

   Så fort jag öppnar munnen så beblandas orden m ett krasslande utan dess like. Djuuupt nere från lungorna, o det ger sig inte! Inte förräns jag sätter mig ner, dricker nåt varmt o klunkar i mig lite Bisolvon, o håller tyst de närmaste 30 minutrarna... >_<

   Så som ni kanske förstår så har min hostmedicin tagit slut härhemma. Så trots noll krafter o en garanterad hostattack begav jag mig ut i kylan för att ta mig t närmsta apotek. O möts av en god väns klapp på axeln o får ett "Krya på dig", betalar flaskan o kilar hemåt igen t värmen. 

   Tack H, det värmer gott om hjärtat att du kom fram även att jag såg att du hade fullt upp!! Kram på dig!!söndag den 18:e okt 2009

Ett nytt Beyonce-fan?

Möjligen ett nytt Beyonce-fan? iaf en väldans ung sådan.. ^o^

 

 lördag den 17:e okt 2009

Hur locka m plattång!

Fick ett tips en gång på hur man kan locka sitt hår m sin plattång, finns säkert många olika sätt - men detta är nog bland det enklaste.. Och detta vill jag nu förmedla till er, kära läsare!

 

(bilderna är lite suddiga, men d beror på att jag har fotade m mobilen.. Samt att jag målat in svarta partier för att dölja mitt ansikte..

hoppas ni kan förstå ändå.. )

 

 

Steg 1: Borsta igenom hela håret så att det inte är några tovor i. Plocka ut en slinga.

 

 

Steg 2: Applicera plattången längst upp o vinkla 90 grader åt valfritt håll.

 

 

 

 

 

 

 

Steg 3: Dra ett par centimeter, o vinkla sen 180 grader - o dra några centimeter igen, vinkla tillbaka 180 grader o dra. Osv. osv.

 

 

Jobba dig igenom hela håret på ovan sätt, o spreja slingorna efteråt för ett mer hållbart resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här ser ni resultatet, halva sidan för mig tog bara 5-10 min för mig att fixa (jag har ganska mycket hår..). Nu ser det lite slarvigt ut, o är som sagt lite suddigt (läs: "mobilens fel"..hihi), men tror ni ändå fattar galoppen!

 

Lycka till!!lördag den 17:e okt 2009

Drömmer mig bort..

 

Drömmer mig bort t den dagen då jag o älsklingen äntligen får bo ihop igen, o vi kan införskaffa de möbler som vi behöver förnya samt nyinhandla.

Ahh..vi kommer få det SÅ fint!

 

 

 

 

Vi kommer få ett riktigt hem igen, får känna trygghet igen, slippa älska varandra på avstånd... tänk er det: att inte kunna krama om varandra, inte pussas eller mysa m varandra, varken kunnat trösta eller glädjas m varandra - utan får/fått göra det via en msn-kamera... asjobbigt! :'(

Hoppas detta är över snart, så att vi får va ihop igen!!fredag den 16:e okt 2009

På bättringsvägen.

Är så himla glad idag!!

För det första: sov HELA natten igenom.. har ju haft mardrömmar de senaste nätterna o inte fått många timmars sömn.. va helt underbart att vakna upp imorse!

Sen så har jag bara behövt knapra på paracetamol en gång idag - hade en febertopp mitt på dagen - 2 panodil o 30 min senare så va den under kontroll igen!

O hostandet börjar också smått minska..

                                                                                      Jäklar va skönt!torsdag den 15:e okt 2009

Ståpäls!

De som läst min blogg sen tidigare vet ju om att min favoritmusik förnärvarande är filmmusik. Och det som dominerar på Spotify är Transformers soundtracks.

En låt som verkligen får mig att få ståpäls är Scorponok. Den har ett ganska långt intro, så orkar du inte lyssna på allt: dra då fram låten till tiden 2:10 (till ca. 3:05). Då börjar man nämligen lägga på stråkarna, fler o fler stämmor, tills låten blir nåt så otroligt pampig... ^o^

Lyssna o njuuuut! ^o^

 

 onsdag den 14:e okt 2009

Dagens tips!

(Epitelcell)

 

<-- Sådana här små filurer satt tydligen kvar i mina luftrör efter förra veckans förkylning/flunsa... för efter gårdagens spinningpass (som jag skrev om igår) fick jag ju andnöd. Då var det uppenbarligen dessa epitelceller som släppte loss från luftrörsväggarna o orsakade andningssvårigheterna...

 

Så imorse vaknade jag av att jag hade feberfrossa o en hosta som var fullkomligt hemsk.. fick t.o.m. ont i bröstet när jag fick mina hostanfall... Då var det enda rätta att ringa o sjukanmäla sig o ta sig t vårdcentralen för att verifiera vad jag drabbats utav.

Och då var det alltså dessa epitelceller som lossnat o som nu orsakat detta obehag i bröstkorgen så fort jag gör någon ansträngning.

Så: panodil o massa vätska är mitt mål för dagen att få i mig när det behövs. För så snart som värktabletterna börjar gå ur kroppen kommer febern krypande o det onda i bröstkorgen gör sig allt mer tillkänna..

 

dagens tips från Tant Zita är: Gå inte o träna för snart efter en virusinfektion. Det kan leda t att du blir liggandes betydligt längre än beräknat!! Var försiktig!!tisdag den 13:e okt 2009

It's heeeeere!! ^o^

En alldeles pyrfärsk Veckorevyn kom in genom mitt brevinkast idag, o gissa vem som fick ett stort leende på läpparna?!

Har gått i flera dagar o undrat när den egentligen ska dyka upp.. o nu har den alltså, långt om länge, ankommit, YAY!! ^o^

 

Detta nummer tar bland annat upp "Om det tjänar sig att vara en bitch?", höstens snyggaste jackor radas upp, Michael Kors's stil på catwalken (o hur man kan "sno" den), hur man får hetare sexliv - på 14 dagar, Miss Gynning peppar o tipsar oss tjejer om hur vi ska begära högre lön.. Med i tidningen får man dessutom ett litet prov på IsaDora's senaste foundation m solfaktor i - 16h Active Moist Make-Up.

Plus mycket mycket mer! Ett alldeles perfekt nummer alltså, har alla smaskiga ingredienser för att få mig vilja läsa från pärm t pärm helst inom 1 timma... så jag har mkt att se fram emot!!

 

Så det är en MASSA smaskiga saker att sätta tänderna i!! Men det som jag nog sett mest fram emot är: Korsordet. Det är nog faktiskt det enda kryss som jag lyckas lösa - mode, skönhet o celebritys är ju min grej liksom... ^o^tisdag den 13:e okt 2009

Andnöd...

Med en himla massa energi i kroppen sprang jag iväg t Nautilus efter jobbet för att svettas på ett spinningpass. Tjoho va härligt att få känna fläsket brännas!! Tog det dock liiite lugnare än annars, då jag vet att det inte är riiiktigt återställt i kroppen efter förra veckans flunsa... Och det gick fint, cyklade på o fick upp pulsen på en behaglig nivå.. Allt kändes allmänt gütt, tills jag gick av cykeln o skulle börja strecha.... då slår en fruktansvärd andnöd till, o det gör ont att andas!!!.... o_O Uppenbarligen var det inte dags att köra pulsträning ännu... attans... ^o^tisdag den 13:e okt 2009

Burr!

Inatt slog kylan till - big time!!

På väg t jobbet (påpälsad m mössa, vantar o halsduk) betraktade jag alla bilförarna som stod o skrapade rutorna för fulla muggar.

Nu är vintern på väg... iisch.. jag som precis har förlikat mig m att hösten kommit... ^o^

Burr burr!!måndag den 12:e okt 2009

10 timmarspass idag!

Jepp jepp.... idag är det alltså ett arbetspass mellan 8:00-18:00 som gäller... Är redan skittrött bara av att behöva stiga upp såpass tidigt, upp ur den überljuvliga sängen, hur ska jag orka?!

En sak är säker iaf : det blir inte en sen kväll idag.. kommer sannolikt däcka strax efter att jag o älsklingen pratats vid.. ^o^

 

Btw, var ju o hälsade på morfar o B igår, var jättemysigt!! Först blev det en liten fika på förmiddagen, åkte sen runt till olika ställen m bilen, för att sen på kvällen avnjuta en fantastiskt god middag. Oerhört mysigt!! Var alltså en mycket lyckad söndag!! Tack morfar o B!! :)

 

 söndag den 11:a okt 2009

Skräckupplevelse!

Jag är ju fortfarande ganska snuvig o hostig efter flunsan som jag drabbades utav i veckan som gick. Så igår på jobbet fortsatte såklart hostandet. ^o^

MItt i ett litet hostanfall lyckas jag på nåt vänster att svälja i fel strupe, vilket leder t att jag börjar hosta som en tok - o jag får ingen luft!!! >paniiiiik!!<

Jag rusar ut t hallen där jag vet att en kollega befinner sig, o försöker pipa fram att hon ska banka mig i ryggen.. o det tar en stund innan hon fattar (då jag ju knappt kan prata av det fruktansvärda hostanfallet...) - till slut tar hon i ordentligt, o jag får äntligen luft i lungorna.... o_O

 

Det jag känner som är det mest skrämmande: vad hade hänt om jag hade varit ensam??! Då hade jag ju inte haft nån som bankat mig i ryggen.. O_o

O i den situationen jag o min älskling befinner oss i så har vi många sådana ensamma tillfällen (!!) Vi bara måååste få jobb på samma ort nu... Dels pga denna ruskiga incident men i synnerhet för att vi saknar o längtar efter varandra!!

 

"Kärlek föds ur glädjen att se på varandra,

får näring ur behovet av att vara tillsammans

och

fulländas av det omöjliga i att vara åtskilda."

Älskar dig bubben!!!söndag den 11:a okt 2009

Bästa lördagspartylåt!

Nelly Furtado har gjort en remix med Tiesto.

- "Who wants to be alone"

 lördag den 10:e okt 2009

Höst i fyrtal.

 

Härliga färger...

 

 

 

Ruggigt kallt, men oootroligt vacker ute!!

 lördag den 10:e okt 2009

Jobblördag.

Japp, denna lördag är inte en vanlig lördag för mig, utan jag är illa tvungen - trots en energinivå på knappt 60% (fortf trött efter flunsan) - att kila in t stan o knega i 5 timmar. Vi får se hur det går, för jag var nåt så otrooooligt trött igår kväll efter mitt 9 timmarspass, trodde inte att jag skulle va så slut. Men uppenbarligen så har man inte särskilt mkt krut i kroppen efter att ha legat sjuk i några dagar.... :-/ Så gårdagen gick mest på ren vilja - att slippa ligga hemma framför dumburken o glutta på talkshow efter talkshow.. o_O

 

Va ska ni hitta på denna helg?fredag den 9:e okt 2009

Partajlåten denna helgen:

Basshunters nya singel: Every Morning.

En riktigt romantisk låt med en refräng som verkligen sätter sig. Slutet på videon är en riktig cliff-hanger.. vi får se vad som händer i hans nästkommande video.. ^^

 fredag den 9:e okt 2009

It's a girl!!!

Stort grattis S&M till er lilla flicka!!

Kramar till er alla 3!!

 fredag den 9:e okt 2009

Hur ska DU göra?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5929268.ab

 

Jag ska vaccinera mig för jag anser att det är min samhälliga plikt att inte smitta mina medmänniskor, särskilt då jag arbetar m hundratals människor varje dag.

Hur ska DU göra?torsdag den 8:e okt 2009

Har du gjort en insats ännu??!

 

 

1 vecka har gått sedan man kunde börja köpa årets Rosa Band. Årets design är i punktskrift utformat av designern Gert Wingårdh, o ja! det är riktig skrift. Det står: "Jag ska bara..." vilket är en mening som verkligen ger oss kvinnor en tankeställare!!

 

Så som sagt, 1 vecka har gått.

Har DU gjort en insats ännu för att hjälpa till i kampen mot cancern??torsdag den 8:e okt 2009

Australiens Top Model!

I o med att jag legat hemma de senaste dagarna - helt utslagen, haft febertoppar, hostar o snörvlar som en tok o ingen som helst kraft i kroppen att ta mig upp ur soffan så har tvn varit min vän dessa dagar.

 

Och gissa vem som har zappat?! japp. Har sett alltifrån Sjunde Himlen, Gränsbevakarna, gamla avsnitt av Vänner, olika sorters shower typ Oprah's o Rachel Ray's, Extreme Home Makeover. You name it! Jag har sett dom alla!! o_O

 

Nåt som jag dock gillade att titta på var Australiens Top Model. När det gäller mode, fotografering o styling så lyckas man fånga Tant Zita's uppmärksamhet!! ^o^

 

 

 

( Alice Burdeu, vinnaren av Australiens Top Model 2008)onsdag den 7:e okt 2009

Nyfiken! :p

Är lite nyfiken på hur du o din pojkvän/flickvän träffades, så jag har knopat ihop en liten webvoter.. har angett några alternativ, det kan ju vara så att flera passar in - välj då bara det närmaste alternativet.

Skriv gärna en liten kommentar också här inunder, alltid lika intressant o höra hur andra har mött sina älskade!! :)

 

P.s. viktigt att komma ihåg. Man måste klicka på rutan "Rösta/Se resultat", SEN rösta!!!

 

 

webvoter-omröstning
Hur/vart träffade du din pojkvän/flickvän?

Genom gemensamma vänner.
Gick på samma skola.
På krogen.
Via datingcommunity.
Är singel.

Se resultat


tisdag den 6:e okt 2009

Tack!

   Tack alla för era "krya på dig"-hälsningar,

många kramar till er alla!! Det värmer gott

om hjärtat att veta att ni tänker på mig när

jag ligger här i soffan o försöker repa mig..

   Men särskilt ett stort tack till dig min älskling,

du är bara för underbar!! Puss på dig bubben!!

 

Är långt ifrån frisk ännu... har inte nån feber

idag (yay!), dock har jag nån typ av värmekänsla

i kroppen, är hostig o snuvig fortfarande,

så egentligen skulle jag kunna gå t jobbet

imorn... MEN.. det som gör att det nog inte är

genomförbart är att jag inte har som helst energi i

kroppen.. att ta sig t badrummet eller köket is

a BIG project.... :( Så jag behöver nog nån dag

t att få tillbaka energin... vilket jag inte vill, vill ju

va på jobbet o ha nåt vettigt att göra ist för att

kika på Oprah Winfrey's show o allt annat ovettigt

som går på dumburken dagarna i ända... :/

Men måste nog inse själv att jag inte orkar...måndag den 5:e okt 2009

0 knop...

Det blev inte många minutrar jag var på jobbet idag. Tog mig t själva byggnaden, men det var knappt att jag orkade stå på benen, så det var bara att ta sig hemåt o lägga sig i soffan.... o där är jag fortfarande.... har inte orkat göra nåt alls, bara legat i soffan...dock har jag ju varit tvungen att göra några få turer runt i lghtn:

 

# till köket för att hämta en 2-liters apelsinjuice.

# bort till databordet för att hämta min bärbara så att jag kan ha den intill mig i soffan.

# till badrummet efter de 2 litrarna av apelsinjucien........ ^o^

# badrummet igen, fast för att hämta 2 panodil.

 

Ska göra en till ansträngning idag o det blir om en liten stund; till sovrummet. Håller tummarna att jag slipper en alltför hög febertopp så att jag slipper madrömmar inatt. Det var inte kul under förra natten..

Sov så gott! Natti natti!!måndag den 5:e okt 2009

Ont!

Nu har även jag drabbats av höstens förkylning - helvetiskt ont i halsen, hostig o snuvig.. Why? why? why? :-/  Och inte kan man stanna hemma heller, då försvinner ju oerhört mkt pengar från lönekuvertet.. så nej du, jag pallrar mig iväg t arbetet o knegar ett par timmar.. jag ger mig inte i första taget!!  >.<

söndag den 4:e okt 2009

Kanelbullens dag!

 

Dessa utsökta godbitar njöt vi utav idag.. Det va minst sagt längesen sist, så det va ju ännu godare bara av den orsaken!! ^o^ Tur att denna dag bara infaller 1 gång om året, o att våffeldagen inte är förrän i slutet av mars...annars hade man nog liknat en bulle i kroppsformen... ^o^söndag den 4:e okt 2009

Tant Zita's favorit, for the moment.. ;)

Denna låten går just nu på repeat på Tant Zita's spotify... attans va bra den är!!

 lördag den 3:e okt 2009

Äh fy tusan!! >.<

Var på stan en kort stund idag då älsklingen behövde ett par nya hösthandskar. Och denna shoppingturen blev verkligen en kort en - jag behövde nämligen "besöka damernas o pudra näsan".. fint sagt... ;)

Eftersom jag är en modern kvinna har jag knappt några mynt i plånboken, utan där finner man bara alla de tusentals kort man har nuförtiden.. Så när nöden var högst påtaglig kändes 5 spänn som ett ytterst osmakligt utnyttjande... Att man har mage att begära pengar för något som man själv inte har valt utan är något som tillkommer när man minst har planerat det o anat... det är förjäkligt!!

Hade jag varit politiker hade mitt valspråk varit: "Mer gratis toa åt folket!!"   ^o^fredag den 2:e okt 2009

100!! Let's celibrate!!

Just detta inlägg är mitt 100e, o dessutom är det ju fredag!! Och detta måste vi ju fira!!

 

Så mina kära läsare, ikväll efter alla dagens bestyr, köp hem något riiiktigt gott att smaska på detta, unna er något lite extra idag! Varför inte korka upp en flaska vin o äta lite kex o ost? Eller om du känner för att skämma bort dig med en liten godispåse, why not ?! ^o^

 

Sen hade det varit kul o veta VEM som blir den första läsaren att läsa mitt inlägg idag.. :p Så vem du än är: klottra ner nån kommentar vetja! ^o^

Ha en underbar dag!!

 

                                                                                            Kram till er alla!!

                                                                                           /Tant Zita

 

 torsdag den 1:a okt 2009

Power..

Ikväll kl 19 är det dags igen - att köra det h****tiska passet Power på

Nautilus.. kommer ha sån grym träningsvärk imorn, I just know it!! o_O

Har ju inga som helst muskler i armarna... armhävningar, sure, det går ju bra.. Men! min svaghet ligger i när man ska köra tricepsövningarna... det blir precis helt stumt, ingen >power< här inte!! o_0

Men får såklart göra så gott jag kan :)